Docela zklamání
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Äle u nas na vychode se rika, ze i prodelek je kseftOndras píše:Co prosim? Budto jsi nepochopil, co jsem chtel rici ja, nebo ja nechapu tvou reakci. Pomer 99 a 60 mi prijde jako 1.65. Nic vice nic mene. Charitou jsem myslel to, co uz psali jini vyse. Autobazar vzdy proda draz nez koupi. To je princip obchodu.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
No tak trebars my sme na tom podla mna este celkom dobre teda aspon na SVK lebo napr moj ujo kupil v rovnakom case ako my feliciu 2000ka rocnik ako bola pekna dokonca to aj elektriku vpredu malo ale dal za nu 200000SKK my sme za nexiu dali 95000 a to s elektrikou servom a vsetkym moznym aj ked bola trochu obuchana ale bola fajn teraz chce ujo predat filcku a davaju mu za nu maximalne 100000SKK a moja nessi ma stale tych 60000skk hodnotu takze on prerobil 100000 zatial co mi "len " 35000 a okrem toho vozenie sa neda porovnat proste filcka je len filcka
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Právě fakt, že výkupní cena je takto nízká, se absolutně nevyplatí fungující Nexii prodávat! Protože prodáte ji za 50tisíc, ale co si pak koupit???
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: