Klubová trička
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, ale to tam bude vypadat asi tak, jako když policie má na zádech nápis POLICIE
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
no ale klidně ... ale pořád bych tam nechal jen NEXIA. kombinace tmavě modrá s bílým logem a nápisem je fajn - ale klíďo připlatím za kvalitní triko (třeba s tím vyšitým logem) než vyhodit pár šupů za hadr, klterej po dvou vypráních můžeš vyhodit.
Třeba takový to triko s límečkem (POLO) a místo vyšitýho krokodýla tam mít ten NEXIA CLUB, ale v tom případě by se tam nehodil ten nápis na záda . A beru hnedle dvě, ať má přítelkyně jako spolujezdec taky jedno )
Třeba takový to triko s límečkem (POLO) a místo vyšitýho krokodýla tam mít ten NEXIA CLUB, ale v tom případě by se tam nehodil ten nápis na záda . A beru hnedle dvě, ať má přítelkyně jako spolujezdec taky jedno )
tak tak, kvalitni tricko je zaruka. precejen az si nekdo za 20 let bude registrovat svoji karu do nexia prehistoric clubu, tak abysme na srazu i v techto letosnich trickach vypadali cool
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Můžete někdo odhadnout, na kolik ta "sranda" přijde? Tričko - to jsou hned tři stovky, ne? A vyšitý nápis? Tak za 100? Nevím... Kdyby se toho dělalo víc, tak to bude levnější. Ale představa, že nechám dělat třeba 20 triček a mám v tom 10.000,- Kč je dost děsivá
Nexia² project
kdyz jsme koncili skolu, nechaval jsem delat trika pro nas kruh. Meli to byt spis jako takovy sportovni dresy. byly to vecka s limeckem a navymyslel jsem si tam ptakovin ... logo na predni strane velky, nad tim nahore logo skoly, na druhy strane male cislo na rukavu napisy "fakulta pedagogicka" a "sportovni management" a na zadech nahore prezdivka, pak velke cislo a dole jeste jeden napis a uplne dole byly dva pruhy, ve kterych bylo dokola napsana jmena vsech lidi z kruhu. To cele bylo svetle modre, s tmavomodryma a bylyma "doplnkama". No navymyslel jsem si dost. Objednavalo se jich asi 25 a vesli jsme se do 450 za jedno...Ivan píše:Můžete někdo odhadnout, na kolik ta "sranda" přijde? Tričko - to jsou hned tři stovky, ne? A vyšitý nápis? Tak za 100? Nevím... Kdyby se toho dělalo víc, tak to bude levnější. Ale představa, že nechám dělat třeba 20 triček a mám v tom 10.000,- Kč je dost děsivá
no 450 za 1ks neni zrovna malo, hlavne kdyz budu brat minimalne 2, aby i spolujezdec mela stylovy dres
vidim to ze udelame ty s limeckem, tmave modry, prip. bile, kdo by mel zajem a logo jen na levém ňádru
To logo bych videl to samy, jako nase samolepka, at se to neplete, coz?
vidim to ze udelame ty s limeckem, tmave modry, prip. bile, kdo by mel zajem a logo jen na levém ňádru
To logo bych videl to samy, jako nase samolepka, at se to neplete, coz?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Daso, mas pravdu s tou zalohou. Jinak to ani nejde !!!
Kazdej naslibuje a pak nic..
Udelam na webu nakej formular s tim, kde bude pocet ks a barva a bude to. Nejak to s Ivanem proberem, az se student vrati z hor
Kazdej naslibuje a pak nic..
Udelam na webu nakej formular s tim, kde bude pocet ks a barva a bude to. Nejak to s Ivanem proberem, az se student vrati z hor
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To s tou zálohou bude asi nejrozumnější. To je fakt. Nejdříve je potřeba zjistit zájem - máme tu několik desítek registrovaných členů, ale vyjádřilo se jich k tomu minimum. A já nemám chuť se do tohoto projektu pouštět jen kvůli tričku pro Miloše a mě. Anebo jo?
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Příští týden nad tím popřemýšlím a pozjišťuju i ceny a dám Vám vědět, co a jak, OK?
Nexia² project