Co s vrakem Matyska ?

Moderátor: Blue Lanos

TOTAL
Kontaktovat uživatele:

V servisu rekli, ze pod 100k ani nahodou ...

Příspěvek od TOTAL »

Covece, meli to v servisu, delali odhad pro pojistovnu. Jeste se na to prijeli podivat z dalsiho servisu a jejich verdikt znel, ze pod 100k oprava neni mozna a tedy je to totalka. Nejsem mechanik, ja tomu nerozumim. Ty leve zadni dvere nejdou zavrit. Ta kastle dostala prdu jako blazen. Bylo by skvely, kdyby to slo opravit, ale to je otazka ;/ Ja to nafotim lip a pristi tyden sem dam fotky ...
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

I podle druhe fotky se mi nezda, ze jsou hnute nosniky, 10cm by se muselo seredne projevit i na venkovnich plechach, coz se nezda. Furt to vidim na srolovane dno kufru a tim dane vyoseni napravy, ale na zivo je nazivo. Me (resp. pojistovnu) stala oprava mnohem mensi rany asi 60. Fakturu jsem nevidel. Ale cena byla servisem pochopitelne nafouknuta na mozne maximum. 110 je malinko nadsazeny odhad, ale taky tezko soudit z fotky. Oproti me oprave tady budou navic komplet zadni vrata (moje sly jen do laku) jinak docela podobne.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Aha, pokud nejdou zavrit dvere, bude to asi horsi nez se zdalo. Nicmene za lidovou cenu vrak beru. Chci udelat toto:

Obrázek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
TOTAL
Kontaktovat uživatele:

Symbolicka castka ?

Příspěvek od TOTAL »

Tak ten je bozi KABRIO ;) Kolik by sis predstavoval symbolickou castku ? Chci to v tydnu lepe nafotit, ale ono to chce asi videt. Nejradsi bych k tomu nechal i papiry ...
jurek

Re: Symbolicka castka ?

Příspěvek od jurek »

Okamžitě koupím přední sklo na Matýska. 602557779
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Re: Symbolicka castka ?

Příspěvek od Ondras »

TOTAL píše:...Nejradsi bych k tomu nechal i papiry ...
Papiry bych si vzal urco k tomu, protoze ho minim zpojizdnit. At uz jako kabrio, nebo jako nejakou ultralehkou bestii :)
|\/| /\ '|' | '/.

TOTAL
Kontaktovat uživatele:

Tak Matysek prodan komplet.

Příspěvek od TOTAL »

Tak jsem nasel kupce na komplet i s papiry. Nemel jsem ho kde mit a tedy rozprodavani po kouskach by bylo pro mne nemozne ;/ A vypada to, ze Matysek bude zase jezdit. Pry to nynejsi kupec dokaze dat dohromady.... Bylo by to prima, je to zlate auto, mohlo by jeste slouzit. Diky vsem za odezvy. Ted uz budu jen resit, co si koupim stejne spolehlivyho. V Matyskovi se proste uz jezdit bojim ...
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

jedině tank,armáda ti určitě něco prodá :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Taky nemám k Matizovi extra důvěru, co se bezpečnosti týče, ale z finančního hlediska si nic "bezpečnějšího" pořídit nemůžu ;)
Hein

Příspěvek od Hein »

Ondras píše:Aha, pokud nejdou zavrit dvere, bude to asi horsi nez se zdalo. Nicmene za lidovou cenu vrak beru. Chci udelat toto:

Obrázek
To je Warszava!Tam sem byl s kočkama....na tom náměstí je super česká hospoda U Švejka, plzeň točí doporučuju....jinak v Gdaňsku na Westerplatte kde všechno začalo, mi ukradli z Matesa rádio, tak bacha -P
Matiz r.v.99,ujeto 85k km,s průměrem 5,35 l/100km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Robert píše:Taky nemám k Matizovi extra důvěru, co se bezpečnosti týče, ale z finančního hlediska si nic "bezpečnějšího" pořídit nemůžu ;)
Tak s tím musím silně nesouhlasit viděl sem spoustu rozbitejch matizů co byli na odpis jelikož cena opravy přesáhla cenu auta ale nikdy se těm lidem co byli uvnitř nic moc nestalo a to byly rány jako na dálnici párkrát pana orel hromadná bouračka s Fiatem Croma a dodávkou v Cromě 1 mrtvej a v Matizu 4 lehká zranění a jedno těžší a viděl sem majitele jak hladil auto a děkoval mu za rodinu . to auto je na odpis ale skelet karoserie drží a díky tomu že je to auto lehké nemá kinetickou energii k tomu aby se bortilo
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“