to je jeden tak prijebany hosting az to pekne nieje. a fotky to ani radsej nehovorim, to sa neda nic pozriet lebo skoro nikdy mi nenatiahne fotky cele
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak nevím, koukal jsem na to včera a naprosto bez problémů... Jedině že by měli omezený traffic do zahraničí?eMKa Slovensko píše:no ako som uz pisal, inde co sa tyka hostingu na WZ tak zasa som nevidel ani ako vyzera stranka ked sa vsetko natiahne![]()
![]()
to je jeden tak prijebany hosting az to pekne nieje. a fotky to ani radsej nehovorim, to sa neda nic pozriet lebo skoro nikdy mi nenatiahne fotky cele
Vazoune, stale jeste jsi hodne o krok napred proti nekterym mladsim clenum, kteri sotva umi zapnout PC. Jen vic lidi v tvem veku kteri takto ovladaji PC, mam k vam velkou uctu, co jste nevyrostli s pocitaci jako nase mlada generace a presto je umite ovladat, na srazu se samozrejme sejdem, neboj, zdravicko jiste jeste dost dlouho bude slouzitVazoun píše:Pochvala je na místě - Svobíku - ta fotogalerie se nám moc líbí,škoda že
ještě nikoho z Vás Daewařů neznám osobně,to se také musí napravit, tím
že se zúčastním nějakého srazu,to slibuji, pokud mi bude zdravíčko sloužit.
Jsem přeci jenom už starší pán/ 68 mi už bylo.Zdraví - " Vazoun "![]()
----------------------
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |