koupit, naskenovatKessler píše:Příští pondělí...to je 16.1.2006...SM 4/06

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Neboj už to mám v pláne pre Kalos club.milosh píše:koupit, naskenovat :lol:
Miloši souhlasím s tvým názorem Kvalita vozů Daewoo je na dobré úrovni a za svou motoristickou kariéru považuji kvalitu za srovnatelnou s ostatními značkami vozů.milosh píše:Nekteri lide si stale bohuztel mysli, ze ceska auta jsou valitnejsi, levnejsi, maji levnejsi dily nez konkurence a ze korejci sou peknej smejd. Mozna to platilo v letech 90-tych, kdy se tady prodaval korodujici racer atd.. ale ne dnes
Prejazdil som s nim v Grecku asi 400 km a poviem ti, nic moc. Do kopca sa tomu moc nechcelo, pohodlne to velmi nebolo. Kufor pre jednu nakupnu tasku, sedi sa v tom vysoko, malo miesta, hlavne pre vyssich ...Vojta píše:Včera jsem slyšel v rádiu, že Hyundai Athos se u nás teď prodává za necelých 170 tis. To si Fóbia neškrtne.
ukaz mi jedneho zhniteho lanosaAnonymous píše:presne tak racer je obycajny zhnity plech a nexia ho v tom nasleduje, lanos sa nema tiez s cim chvalit!Kessler píše:Přesně takmilosh píše:korodujici racer
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |