Fabia - Kalos

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Příspěvek od milosh »

Kessler píše:Příští pondělí...to je 16.1.2006...SM 4/06
koupit, naskenovat :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

milosh píše:koupit, naskenovat :lol:
Neboj už to mám v pláne pre Kalos club.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

milosh píše:Nekteri lide si stale bohuztel mysli, ze ceska auta jsou valitnejsi, levnejsi, maji levnejsi dily nez konkurence a ze korejci sou peknej smejd. Mozna to platilo v letech 90-tych, kdy se tady prodaval korodujici racer atd.. ale ne dnes ;)
Miloši souhlasím s tvým názorem Kvalita vozů Daewoo je na dobré úrovni a za svou motoristickou kariéru považuji kvalitu za srovnatelnou s ostatními značkami vozů.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
milosh

Příspěvek od milosh »

Dekuji, myslim ze soucasne vozy uz jsou na srovnatelne urovni a za mensi peniz s vetsi vybavou a MOTOREM, ne jako jine znacky (z cesko-nemecke produkce)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Včera jsem slyšel v rádiu, že Hyundai Athos se u nás teď prodává za necelých 170 tis. To si Fóbia neškrtne.
milosh

Příspěvek od milosh »

Vojta píše:Včera jsem slyšel v rádiu, že Hyundai Athos se u nás teď prodává za necelých 170 tis. To si Fóbia neškrtne.
No, Vojto, je to ATOS, manzelka myho sefa ho ma, ale ani za 100 bych tu krabici nechtel, to uz se mi "vic libi" opel agila, to je to samy a neni to tak hranaty ;)
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Vojta píše:Včera jsem slyšel v rádiu, že Hyundai Athos se u nás teď prodává za necelých 170 tis. To si Fóbia neškrtne.
Prejazdil som s nim v Grecku asi 400 km a poviem ti, nic moc. Do kopca sa tomu moc nechcelo, pohodlne to velmi nebolo. Kufor pre jednu nakupnu tasku, sedi sa v tom vysoko, malo miesta, hlavne pre vyssich ... :cry:
Ja by som si ho kupil iba vtedy, ak by uz nebolo nic ine na vyber :roll: (teda okrem fobie :lol: )
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Petr Krtička píše:Příští týden je ve SM test Kalos - Getz - Fabia tak můžeš porovnat.
co je SM?
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

Sado-Maso predsa. Ale nie Svet Motoru asi
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Anonymous píše:
Petr Krtička píše:Příští týden je ve SM test Kalos - Getz - Fabia tak můžeš porovnat.
co je SM?
Svět motorů...motoristický časopis, který mimochodem letos slaví 60. výročí existence...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Návštěvník

Kessler píše:
milosh píše:korodujici racer
Přesně tak :D
presne tak racer je obycajny zhnity plech a nexia ho v tom nasleduje, lanos sa nema tiez s cim chvalit! :lol:
Návštěvník

Anonymous píše:
Kessler píše:
presne tak racer je obycajny zhnity plech a nexia ho v tom nasleduje, lanos sa nema tiez s cim chvalit! :lol:
som skodovkar :lol: :lol:
FABIA si the best
Cross

Příspěvek od Cross »

Anonymous píše: som skodovkar :lol: :lol:
FABIA si the best
Jsme radi, ze jsi nam sdelil svuj nazor, ale v tom pripade jsi se vyskytl na spatnem foru. :lol: :lol:
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

Anonymous píše:
Kessler píše:
taky isty zhnity plech ako S120, Favorit a Felicia z toho isteho roku. Lanos do toho netahaj, este nikomu z nas nehnije.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Anonymous píše:
Kessler píše:
ukaz mi jedneho zhniteho lanosa :!: :lol:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“