litá kola

Moderátor: Blue Lanos

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ondras píše:
Robert píše:Nechápu, proč jedno kolo má vojebanej rantl, když to sou skoro fungl nový kola :?: Že by někdo neuměl jezdit?
Během 5000km nějaký obrubník potkat můžeš :) Já jsem sice super řidič (podobně jako ty), ale 13" plechy i alu už mám taky odrbané. Na 15" si dávám větší pozor - jsou zatím panny
Když mám ALU kola, tak asi nebudu zajíždět až těsně k obrubníku, ne? To dá rozum...
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Robert píše:Když mám ALU kola, tak asi nebudu zajíždět až těsně k obrubníku, ne? To dá rozum...
Na 13" alu jsem treba ojebl rantl, když jsem vletěl do díry. Nejsou to je obrubníky...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

To je jedno.. stojím si za svým, že jsou hodně drahý. Tečka :D
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tak koukám, že v tomto státě je asi jen jeden pořádný řidič :lol: :lol: :lol: :lol:
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Vojta píše:Tak koukám, že v tomto státě je asi jen jeden pořádný řidič :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak se nestyď te a vylezte z anonymity :lol:
Docent

Příspěvek od Docent »

Robert píše:Když mám ALU kola, tak asi nebudu zajíždět až těsně k obrubníku, ne? To dá rozum...
Ve firmě, co jsem kdysi dělal, byl účetní takový řidič, že měl po 1200 km dotálně odrbaný kola nejen na pravý straně, ale dokonce i na levý... Na to už musí být člověk extra kopyto :cry: .
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Docent píše:
Ve firmě, co jsem kdysi dělal, byl účetní takový řidič, že měl po 1200 km dotálně odrbaný kola nejen na pravý straně, ale dokonce i na levý... Na to už musí být člověk extra kopyto :cry: .
To jo... :roll:
Jindra

Příspěvek od Jindra »

Ty disky nové nejsou, nové jsou pneu prodaný nejsou když se vám nelíbí cena dejte návrh za kolik?
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Reál cena je tak 4,5 - 5 ;)
jakub

Příspěvek od jakub »

Robert píše:Reál cena je tak 4,5 - 5 ;)
uuf, mno jindro, ja byt tebou, tak spis pockam na jaro (jestli nespechas na penize), pac sestka za ne, je jednoznacne ferova cena, kdyz neuspejes, tak za to, co tady uvadi bobo je imho strelis vzdycky ...
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

jakub píše:
Robert píše:Reál cena je tak 4,5 - 5 ;)
uuf, mno jindro, ja byt tebou, tak spis pockam na jaro (jestli nespechas na penize), pac sestka za ne, je jednoznacne ferova cena, kdyz neuspejes, tak za to, co tady uvadi bobo je imho strelis vzdycky ...
Tak nějak jsem to myslel ;)
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Pokud auto pouzivate normalne a kazdy den, tak odrbete kola litaky nelitaky. Auto je od toho aby se pouzivalo a ne lestilo. Btw cena 6 klacku mi prijde ok za cela kola i s pneumatikami...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“