Nova nexia uz za 7 mesicu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nejen že se malý Milda bude starat o polovinu webů, ale taky o jednu stařičkou zelenou Nexii
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Ivane, v ty dobe uz myslim budu mit jinou karu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Diky, no snad to bude fesak po me
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Nexia
serpico píše: Ostatně Mercedes ( Daimler Benz ) má jméno po dceři obchodníka s Daimler ve Francii, myslím že s těmito vozy i závodil, jeho příjmení si ale nevzpomenu. Nexie je nakonec jenom přirovnání, vážení.
Blahopřeji, ať je to holka nebo kluk, hlavně ne napůl!
Dik, no taky sem se u toho zasmal vcera
testy DNA budou co nevidet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no miloshi, si si vedomy toho ze spotreba "novej" nexie bude vyssia a to aj bez iohladu na to kolko km najazdi, dalej servisovat musis denno denne aj niekolko krat kym bude v uciacom mode a potom sa prepne do modu automatickeho (servis=vymena plienok).
"klakson" s abude samovolne spustat a je tazke ho zastavot zo sekundy na sekundu
no a co sa tyka "tuningu" to budes stale menit obutie, a to aj vtedy ked bude sice v dobrom tech stave ale rozmerovo budu male ia ked s malo nabehanymi kilometrami
"klakson" s abude samovolne spustat a je tazke ho zastavot zo sekundy na sekundu
no a co sa tyka "tuningu" to budes stale menit obutie, a to aj vtedy ked bude sice v dobrom tech stave ale rozmerovo budu male ia ked s malo nabehanymi kilometrami
-
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem zplodiny po tomto "levném" tankování mají o hodně zvýšené emiseKessler píše:Aspoň že ze začátku se bude tankovat zadarmoeMKa Slovensko píše:.....spotreba "novej" nexie bude vyssia a to aj bez iohladu na to kolko km najazdi.....
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost