Ako vylepšiť brzdy (kotúče a platničky)?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Možno to práve sem nepatrí, ale má to čo do činenia aj s brzdami.
Včera som si vyskúšala rozbeh a prudké brzdenie na ceste s utlačenou a ujazdenou vrstvou snehu. Cesta bola pekne šmykľavá. Auto samo o sebe pekne držalo stopu a zvyšok bol na mne. Vyskúšala som si to viac krát - ako tréning. Ja sama som bola spokojná s tým, ako sa Kalosko správal.
Včera som si vyskúšala rozbeh a prudké brzdenie na ceste s utlačenou a ujazdenou vrstvou snehu. Cesta bola pekne šmykľavá. Auto samo o sebe pekne držalo stopu a zvyšok bol na mne. Vyskúšala som si to viac krát - ako tréning. Ja sama som bola spokojná s tým, ako sa Kalosko správal.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
pneumatiky sú zimné funglovky.... a ABS nemámrichiprofi píše:kiez by boli viaceri ako ty....a neskusali to len v premavke ale ten tvoj trening je hlavne zavisly od pneumatik a ci mas ABS alebo nie
Ked bude to parkovisko prázdne (čo sa stáva), tak si chcem ešte vyskúšať aj zatáčky ... ide o to, že to auto ešte dobre nepoznám. Na škodovke som v poslednej dobe vedela, že je už nanič ... preto som v zime málo jazdila mimo mesto. Ale s týmto chcem aj do hôr, preto chcem vedieť, ako sa správa.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
Pěkný večer Drobné sněháňky-2 jinak klid
Vždy je rozhodující řidič! I když mám ABS tak musím vědět co to dělá! A když mám jen čtyři kola tak musím nacvičit jak se ty kola chovají v extrému!Tak že LIFELIKE správná cesta! Suvorov říkal "Těžko na cvičišti lehko na bojišti " Možná jsem to přirovnání přehnal ale asi ani ne
Ať nám jezdí a nezlobí
Vždy je rozhodující řidič! I když mám ABS tak musím vědět co to dělá! A když mám jen čtyři kola tak musím nacvičit jak se ty kola chovají v extrému!Tak že LIFELIKE správná cesta! Suvorov říkal "Těžko na cvičišti lehko na bojišti " Možná jsem to přirovnání přehnal ale asi ani ne
Ať nám jezdí a nezlobí
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: