NFS Most Wanted
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
To elcede ma na vykon hry najvacsi vyznameMKa Slovensko píše:nieje davno som upgradoval
CPU: AMD 939 3000 Venice
VGA: MSI 6600GT
MB: MSI NEO4 FI Ultra
RAM: 512
LCD: FSC P19-2
toto vsjo
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si píš žemáBlue Lanos píše:To elcede ma na vykon hry najvacsi vyznameMKa Slovensko píše:nieje davno som upgradoval
CPU: AMD 939 3000 Venice
VGA: MSI 6600GT
MB: MSI NEO4 FI Ultra
RAM: 512
LCD: FSC P19-2
toto vsjo
však aj s nim jazdim ja som verny značke, najskor Cobalt CC a potom dajake ineCross píše:Vsak je tam Chevrolet, to je skoro to same.anonymus píše: skoda ze tam neni daewoo
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
me asi po hodine hry, grafika neni vse]Rebro[ píše:Neviem cim to je, ale zacala ma ta hra nudit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale prohanim Chevroleta
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já si počkam až dohraju Undrgronda 2 a pak to teprve instalnu. Jsem ve 45% hry tak to doufam do vánoc pokořim. nemam rád nainstalovanejch a rotzehranecjh her. Pak člověk skáče od jednoho k druhýmu a nic nepaří pořádně. Dneska jsem zkloušel i Juiced a neni to špatný akorát nemam češtinu a na netu jsem jí nenašel a na angl. verzi jsem už línej číst a myslet. Ale sázky a jízda ve dne je oproti Undrgroundum parádní věc. I tunění se mi tam líbí víc. jo a taky je ta hra rychlá. Underground může dělat třeba 100 fps ale je to dělaný jako pomalá a nedynamická hra. Asi jako Colin.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Nainstaluj si Richard Burns Rally...Krtek píše:já si počkam až dohraju Undrgronda 2 a pak to teprve instalnu. Jsem ve 45% hry tak to doufam do vánoc pokořim. nemam rád nainstalovanejch a rotzehranecjh her. Pak člověk skáče od jednoho k druhýmu a nic nepaří pořádně. Dneska jsem zkloušel i Juiced a neni to špatný akorát nemam češtinu a na netu jsem jí nenašel a na angl. verzi jsem už línej číst a myslet. Ale sázky a jízda ve dne je oproti Undrgroundum parádní věc. I tunění se mi tam líbí víc. jo a taky je ta hra rychlá. Underground může dělat třeba 100 fps ale je to dělaný jako pomalá a nedynamická hra. Asi jako Colin.
To ]REBRO[
..smyk sa da ftom NFS zvladnut..bez problemov...