Franta P. píše:Maj ty repráky doufám průměr 10cm??????????
Original?
Joo, ale je to ježek v kleci tam dostat novy
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Radoslav Hološka píše:Kluci,kluci,v tejto velkosti mozu hrat dobre len zn. Kenwood,Hertz,Sinus Live a im podobne. Repro v cenovej kategorii okolo 900,- Sk/Cz nikdy v tomto priemere hrat dobre nebudu. A este k tomu v takej slabej ozvucnici ako je v Nexii predna palubka. V Nexii mam Kenwood a su uspokojive,v Leganze Hertz a to uz je spicka.
Rado tie repro mam v palubke ja a hraju super.A teraz neviem ako dokazes ze tie tvoje hraju lepsie ako moje.Len preto ze maju lepsiu znacku?Sencor je japonska znacka a repro ma dobru kvalitu.
Ja mam veduci v Nexii vpredu Kenwood a su nic moc. V Leganze ale Herz hraju uz ovela lepsie. Sencor je dobra znacka ale tieto Tvoje repro to je uplny zaklad v tomto priemere.
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
A ono to veľakrát nieje o značke ale o konkrétnom type v konkrétnom aute...
Mám vzadu 16-ky Ground Zero , ktoré hrajú v oktávke vpredu super, ale u mňa to nieje to pravé orechové... ešte že mám tie subíky...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Tak sem včera nakoupil: Magnat BP1020, stáli mě 890Kč, vzal sem je kvůli malé hloubce-41mm. U řidiče to byl opravdu ježek v kleci když sem ho tam cpal, ale u spolujezdce tam byl hned! Když si je budete měnit, zapamatujte si jak ste vyndali ty původní a máte to bez rozčilování. Jinak samozřejmě s těma papírovejma se to nedá moc srovnávat!!! Tady ještě foto: