Silvercrest elektronika a radio
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
6 prispevku totalne OT :// shit ...
skoda ze kluci cinsky /evropsky znacky s asijskyma dilama/ zatim nedelaj radio s BT,mp3,usb .. tyhle 3 veci dohromady by me presvedcilo na 100procent
skoda ze kluci cinsky /evropsky znacky s asijskyma dilama/ zatim nedelaj radio s BT,mp3,usb .. tyhle 3 veci dohromady by me presvedcilo na 100procent
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
no pochval sa s tym radiom ako?ppp píše:Tiez som si myslel, ze "made in china" nieco znamena, ale nie je to uplne tak. Napriklad elta a asi aj silvercrst sa robia v nemecku (aj ked vnutornosti maju urcite hlavne z azie) a ludia o nich nevravia ako o kvalite. Akurat som nenasiel pre pionierov a pjasonikov na porovnanie udaje o skresleni. eviete niekto ako su na tom tieto zvucnejsie znacky? Mam na mysli modely do 5tsk.
zabudol som a prihlasitAnonymous píše:no pochval sa s tym radiom ako?ppp píše:Tiez som si myslel, ze "made in china" nieco znamena, ale nie je to uplne tak. Napriklad elta a asi aj silvercrst sa robia v nemecku (aj ked vnutornosti maju urcite hlavne z azie) a ludia o nich nevravia ako o kvalite. Akurat som nenasiel pre pionierov a pjasonikov na porovnanie udaje o skresleni. eviete niekto ako su na tom tieto zvucnejsie znacky? Mam na mysli modely do 5tsk.
To radijo? Nuz uz je doma. Otestoval som ho v skodivke, aspon som ho porovnal s 3rocnou eltou. Subjektivne sa mi zda, ze "kvalita" zvuku je medzi eltou a oravou AR104. ALe tazko povedat. Na mp3 z cd nepocut ziadne cudzie zvuky, prijatelna hlasitost je asi na 30. Radio bolo dost zasumene, to ma nenapadlo porovnat s eltou. Trochu debilny system ladenia, pretoze je potrebne drzat tlazidlo ladenia nez nieco najde, ale mozno je v manuali napisane ako to pouzit tak ako u ostatnych. Na usb kluc som to este nemal moznost pripojit. Momentalne len taham v espere kabelaz, ale aj ta bude musiet pockat na opravu expanzky (vid. "teplo v auticku", kde popisujem ako som prisiel o chladiacu zmes).
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No vida, odvážlivec se našel. Tak ať slouží. Já budu možná pořizovat za tejden SilverCresta v Lidlu kapesní MP3 přehrávač. Měl by mít 512 MB paměť a slot na SD karty za nějakejch 1800 Kč což je bezkonkurenční cena. Ale zase nemá rádio. Okouknu a uvidim.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já měl od nich z Lidlu taky DVD přehrávač... Fungoval asi tejden a pak kaput. tak jsme jim ho tam odnesli a vrátili nám peníze. Docela toho lituju páč za těch 1200 Kč přehrával snad úplně všechno včetně DivXu. A ovládání měl v češtině a pěkně vyřešený. Teď mam "značkovej" OK line a to voládání je děs, čitelnost médií taky a český menu to nemá.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Takze prve skusenosti s tymto radijkom.
Ovladanie: ladi sa trosku divne, musim podrzat ladiace tlaidlo aby sa rozbehlo hladanie dalsie stanice, okrem toho ladenie a hladanie dalsej pesncky su velmi male tlacidla, takze ich treba trosku hladat.
Vzhlad: na radijo sa pocas cesty nepozeram, ale toto trosku moc svieti, myslim ze sa jas da ubrat, ale zabudol som manual doma, pismenka su citatelne, ale miesto skorolovania ich prepisuje.
Prijem: ruzomberok az zilina furt chrcanie a preskakovanie medzi stanicami, po dialnici od trencina bez problemov, ani pod mostami nemalo problem. Mam ale pocit, ze orava bola rychlejsia a mala lepsi algoritmus na hladanie a udrzovanie pocuvatelnosti stanic.
Zvuk:na moj vkus a potreby dostatocny, mp3 z cd su ciste, na 16,5cm pioneeroch za 1200Sk (2ks) v prednych dverach to hra celkom pekne. Este musim dat repro pod plato. Akurat to ma asi daky ekvalizer, lebo prilis zvyraznuje spevaka (stredne tony) a ubera tie pekne podfarbujuce nastroje (hlboke a vysoke).Ale mozno su to tie pesnicky tak urobene, len mam pocit ze elta s 13cm AR reprakmi hralo inac, tomu vsak chybali niektore vylozene hlbky ako bubny.
Zabudovanie: tak tuto bol problem, lebo som nechcel aby sa kyvalo a ani aby ho mohol zlodej vybrat tymi blbincami co sa dodava s kazdym radiom. Sice nie je napevno, ale pohnem s nim len ked to vylozene chcem.
Ine: po zlozeni panelu po 3hodinach hrania bol celkom pekne horuci. Mozno som ho prilis oblozil mirelonom a tym zahatal pristupu vzduchu.
Inac som ho zapojil tak aby hralo aj bez kluca, a vzhladom na intenzitu osvetlenia nie je mozne aby som ho zabudol zapnute, navyse tatranku vzdy skladam.
Uz mi ostava otestovat len usb port a tie zadne repro (16,5cm AR) a bude hotovo.
Ovladanie: ladi sa trosku divne, musim podrzat ladiace tlaidlo aby sa rozbehlo hladanie dalsie stanice, okrem toho ladenie a hladanie dalsej pesncky su velmi male tlacidla, takze ich treba trosku hladat.
Vzhlad: na radijo sa pocas cesty nepozeram, ale toto trosku moc svieti, myslim ze sa jas da ubrat, ale zabudol som manual doma, pismenka su citatelne, ale miesto skorolovania ich prepisuje.
Prijem: ruzomberok az zilina furt chrcanie a preskakovanie medzi stanicami, po dialnici od trencina bez problemov, ani pod mostami nemalo problem. Mam ale pocit, ze orava bola rychlejsia a mala lepsi algoritmus na hladanie a udrzovanie pocuvatelnosti stanic.
Zvuk:na moj vkus a potreby dostatocny, mp3 z cd su ciste, na 16,5cm pioneeroch za 1200Sk (2ks) v prednych dverach to hra celkom pekne. Este musim dat repro pod plato. Akurat to ma asi daky ekvalizer, lebo prilis zvyraznuje spevaka (stredne tony) a ubera tie pekne podfarbujuce nastroje (hlboke a vysoke).Ale mozno su to tie pesnicky tak urobene, len mam pocit ze elta s 13cm AR reprakmi hralo inac, tomu vsak chybali niektore vylozene hlbky ako bubny.
Zabudovanie: tak tuto bol problem, lebo som nechcel aby sa kyvalo a ani aby ho mohol zlodej vybrat tymi blbincami co sa dodava s kazdym radiom. Sice nie je napevno, ale pohnem s nim len ked to vylozene chcem.
Ine: po zlozeni panelu po 3hodinach hrania bol celkom pekne horuci. Mozno som ho prilis oblozil mirelonom a tym zahatal pristupu vzduchu.
Inac som ho zapojil tak aby hralo aj bez kluca, a vzhladom na intenzitu osvetlenia nie je mozne aby som ho zabudol zapnute, navyse tatranku vzdy skladam.
Uz mi ostava otestovat len usb port a tie zadne repro (16,5cm AR) a bude hotovo.
vsechno pekny diky...me by ale zajimalo nejvic parve ten usb port...a to jestli muzes ukusit jestli se zarizeni pres usb nabijeji ...
telefon,hdd prehravace atd...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
Ja by som povedal, že určite, pretože na to nabíjanie, čo spomínaš sa využíva 5V (myslím) napájanie z USB portu - a to tam byť musí...DREAM píše:vsechno pekny diky...me by ale zajimalo nejvic parve ten usb port...a to jestli muzes ukusit jestli se zarizeni pres usb nabijeji ...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V