Predne sedacky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Nechci slovíčkařit, ale já tam nemám kolečko ale páčku!! -(to podotýkám jen z důvodu aby sem se ujistil že mám stejdý sedačky jako vy! Jinak dobrej nápad já mám na sedáku v .rdeli boční vedení tak bych je čenžnul.Habron píše:Ale pak budeš mít seřizovací kolečko na opačné straně a tam jsou spony na pásy.]Rebro[ píše:Vysedene sedacky sa daju zamenit navzajom. lavu za pravu a naopak. Staci prehodit kolajnicky. A je pravda, ze v mojej GL HTB su sedacky o daco tvrdsie ako ma Kaso vo svojom sedane GLE.
Kolopo
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
mam espero v pojazdnom mam kolečko a v rozbitom mam pačky oba su rok96 ale jedno je bez klimy,neviem podla čoho to davaliJRD McLAREN píše:no to neviem, ci to nezaviselo od vybavy..
..ja mam aj vyskovo nastavitelne sedadlo vodica...
..
aj ked co sa tyka tych paciek, taq by asi mal racej kolecko...
...lebo tu mi sedadlo bodlo mat v nejakej "medzipolohe"..
Pokud vím, tak modely 95 do půli 96 měly páčku (měl jsem taky - 95), pak bylo kolečko.
Páčka je pohodlnější, ale poruchovější - mě se omlely zoubky a sehnat novou se mi nepodařilo - koupit se dá nový snad jen kolečko.
Do světa odešla se dvěma hefty elektrikou, čest její památce.
Páčka je pohodlnější, ale poruchovější - mě se omlely zoubky a sehnat novou se mi nepodařilo - koupit se dá nový snad jen kolečko.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Já mám rok 97a jsou tam páčky!!!-(rychlá lůžková úprava ) a výbava sociální GL já myslim že tam namontovali co jim přišlo pod rukuPepe píše:Pokud vím, tak modely 95 do půli 96 měly páčku (měl jsem taky - 95), pak bylo kolečko.
Kolopo