Sem se ukouk sorryRoSta píše:ĎAKUJEM ZA INFORMÁCIU, MOC SI MI POMOHOL...Olda píše:na dohc stojí asi do 500kč v blatnéRoSta píše: To je možné 1,8 má iné ako 1,5 DOHC, ktorá má dlhé pryžové upchávky...
Nejede a cuká...
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: VSS snimac
Nevieš, kde sa ten VSS nachadza a ako vyzera?macky píše:mal som podobny problem,uz tu o tom bolo pisane.Nelutuj 300,-Sk za diagnostiku motora.Tam ti zistia vsetko.Mne menili VSS snimac,ale najskor som skontroloval rozdelovac a vymenil som s kamosom kable.
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
kabely...
Tak pánové... Díky za rady.
Kabely jsem si objednal.Přišel mi potvrzující mail. Jsou skutečně za 350,- Kč. Snad zítra je tu mám...
Tady v Děčíně jsem obešel několik prodejen a nejlevnější co mi nabídli bylo za 970,- Kč.
Jinak už se s tím nedalo jezdit. Byl jsem u kámoše a ten mi tam na zkoušku vyhrabal nějaké staré. Špatné byly tři
Jiskřilo to všude kolem.
Teď mi zase autíčko jede jako dřív. Ale ty nové co mi přijdou tam stejně dám...
Kabely jsem si objednal.Přišel mi potvrzující mail. Jsou skutečně za 350,- Kč. Snad zítra je tu mám...
Tady v Děčíně jsem obešel několik prodejen a nejlevnější co mi nabídli bylo za 970,- Kč.
Jinak už se s tím nedalo jezdit. Byl jsem u kámoše a ten mi tam na zkoušku vyhrabal nějaké staré. Špatné byly tři
Jiskřilo to všude kolem.
Teď mi zase autíčko jede jako dřív. Ale ty nové co mi přijdou tam stejně dám...
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
Re: VSS snimac
Vss senzor je na prevodovce na vystupu nahonu tachometru.vedou z nej 2draty.Kiko píše:Nevieš, kde sa ten VSS nachadza a ako vyzera?macky píše:mal som podobny problem,uz tu o tom bolo pisane.Nelutuj 300,-Sk za diagnostiku motora.Tam ti zistia vsetko.Mne menili VSS snimac,ale najskor som skontroloval rozdelovac a vymenil som s kamosom kable.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil