Aktuality na mých Nexia stránkách
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Rado, a motor šlape jako hodinky!
Snad tak pojede i ten nový
Snad tak pojede i ten nový
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem si vzpomněl na jeden hodně důležitý postřeh: od té doby, co mám přečipovanou ŘJ, mi auto žere průměrně o 2 litry na 100 km méně. Takže když jezdím hodně svižně a po městě, tak přes 11 litrů nejdu. A dokonce se mi už stalo, že jsem jel i za 8,7 litru, což je při mém stylu jízdy, výfuku a sání nádhera!!!!Radoslav Hološka píše:Ivane,stale jazdis s nachipovanou RJ odo mna? Nemas ziadny problem?
Nexia² project
Rado, u tebe byl spíš problém s prasklým rozvodákem a pouze částečnou opravou od předchozího majitele, jestli si to dobře pamatuji, tomu bych přikládal největší vinu...Radoslav Hološka píše:Ivane,stale jazdis s nachipovanou RJ odo mna? Nemas ziadny problem?
Naposledy upravil(a) Olda dne stř říj 26, 2005 20:53, celkem upraveno 1 x.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Oznamuji, že činnost těchto stránek jsem se rozhodl ukončit.
Adresa www.ebrieta.com/nexia zůstane funkční i nadále, jen ji už nebudu aktualizovat.
V nejbližších dnech rozjedu nové stránky, s novým obsahem i designem a budu Vás informovat...
Adresa www.ebrieta.com/nexia zůstane funkční i nadále, jen ji už nebudu aktualizovat.
V nejbližších dnech rozjedu nové stránky, s novým obsahem i designem a budu Vás informovat...
Nexia² project
holt
tak s tym BMW to bolo dost dobre
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: holt
Sice je to půl roku starý příspěvek, ale jsem rád, že Tě zaujalvoyo píše:tak s tym BMW to bolo dost dobre
Nexia² project