Verím ti... ja tam tiež občas musím a vždy...ale skutočne vždy sa vytočím a odchádzam s obrovským vnútorným nepokojom ... mne to pripadá, ako keby tam zaspali dobufireman píše:mna seru v praci kazdy den a dnes ma super nasrali v Slovenskej sporitelni - zasrata byrokracia a neskutocny bordel
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
Pěkný dobrý večer Tma neprší stale 8 stOlda píše:Kamiony dolu z mohelnickyho krpálu+mlha jak z pohádky o Krakonošovi
Znám v Mohelnici jsem měl bratrance.Dole byla dřív i prudká zatáčka a zeď jestli si dobře vzpomínám.Ale náklaďáky a kamiony obvzlášť nemám rád za sebou ať je to kdekoliv
Ať nám jezdí a nezlobí
-
Dneska (vlastně včera večer) mě nepotěšilo, že mi totálně kleklo video. Oprava by stála skoro dva tisíce - už mělo svoje za sebou (9 let). Než vrazit dva tácy do starého zkarbu, koupil jsem za 2,8 nové JVC. A máme Ježíška. Vnucovali mi i s přehravačem DVD, ale to nepoužiju. Já mám video na to, abych si nahrál a pak přehrál programy,které nemůžu vidět v reálu. Půjčovny nenavštěvuju a děti už doma nemám. Netvrdím, že za pár let nepořídím DVD rekordér.
No mňa včera nepotešil jeden bulo....ale o tom som písal inde........ešte ma nepotešilo, že ten PP blatník bol nastriekaný pred rokom, keď mi doňho pobobne nacúvala jedna............a ešte ma dnes nepotešil prístup ľudí v poisťovni, ktorí sa ku mne chovali ako keby som ja im nacúval bavoráky..........
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Mně dnes nepotěšil přístup Všeobecné zdravotní pojišťovny, protože jsem jim v září zapomněl nahlásit změnu školy a dnes (po dvou měsících) mi přišel dopis ve stylu "Ty kriminálníku, koukej zaplatit dva tisíce nebo uvidíš." A hned na začátku na mě vybalili sazby penále a čísla účtů kam mám platit. Přitom o téhle oznamovací povinnosti mají na webu napsáno jenom v souvislosti se změnou jména, bydliště a zaměstnání a o studentech ani slovo...a já nejsem věštec...jsem běžný občan...
VZP se chová jak Telecom...arogantní a...škoda mluvit...
VZP se chová jak Telecom...arogantní a...škoda mluvit...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To jsem byl, ja, jen jsem nebyl doma a na cizim kompu nepisu nikdy sva hesla, tak jsem se neprihlasovalVojta píše:Dnes mě nepotěšilo, že na fóru se objevil Akri-Akri anonymní bez obrázku. Je to vůbec náš pověstný Akri, nebo dvojník?
Sem Vam rozhodil sandal, koukam
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se