Pozor na zlodejov!!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Pěkný dobrý večer
Páni je pardon i dámy
Psal mi kamarád a poslal i fotky.Měl dva měsíce stareho Peugeota a ukradli mu ho.Policajti nic nezjistili tak mu dali potvrzení pro pojišťovnu a ta mu dala o 40 000kč míň Sám hledal a našel!Na odlehlém místě jen zbytky kastle.Hledal dál a našel na vrakáči všechno ostatní motor,převodovku no zkrátka všechno :!:Psal mě,že to policii neoznámil protože by musel vrátit i tu pojistku krácenou o 40 000kč a musel by se soudit s vrakáčem o peníze.Tak psal peníze by byly v nedohlednu a ještě by musel mít strach aby se náhodou neprobudil mrtvej
I když v boha nevěřím tak říkám"Pámbů s námi a zlí pryč!
Ať nám jezdí a nezlobí
Páni je pardon i dámy
Psal mi kamarád a poslal i fotky.Měl dva měsíce stareho Peugeota a ukradli mu ho.Policajti nic nezjistili tak mu dali potvrzení pro pojišťovnu a ta mu dala o 40 000kč míň Sám hledal a našel!Na odlehlém místě jen zbytky kastle.Hledal dál a našel na vrakáči všechno ostatní motor,převodovku no zkrátka všechno :!:Psal mě,že to policii neoznámil protože by musel vrátit i tu pojistku krácenou o 40 000kč a musel by se soudit s vrakáčem o peníze.Tak psal peníze by byly v nedohlednu a ještě by musel mít strach aby se náhodou neprobudil mrtvej
I když v boha nevěřím tak říkám"Pámbů s námi a zlí pryč!
Ať nám jezdí a nezlobí
- Blue Lanos
Tieto foto mi poslal p. Topol.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Pěkný večer!Počasí už jsem hlásil!petrm píše:Jednou sem dělal takovouhle nubirku taky ji našli v křoví rozebranou od všech lehce demontovatelnejch dílů byl to smutnej pohled
Ty fotky jsem měl v mejlech ale když jste načali tohle tema tak jsem to poslal.Jenom dodám,že to bylo letos v létě a v Praze!
V tomhle případě říkám "Pambů s námi a zlé pryč"!
Ať nám jezdí a nezlobí!