Jak jde o hovno, tak to je kazdej aktivniShermiar píše:No som rad, ze moj problem vyvolal taku konstruktivnu debatu
Problem s ho**em........
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Ty aspoň vieš, proti komu bojuješ, ale ja som včera prišla na chatu a tiež som mala jedno také h...o rovno pred dverami. A to je celý pozemok kompletne oplotený pletivom bez jedinej diery. Na veveričku alebo plcha sa mi to zdalo byť trocha veľké. Tak ako sa to tam dostalo???Akri píše:za pepr jsem dal skoro 300kc a nepomohlo, takovych rad uz jsem dostal na desitku a pes tam sere vesele dal, mila Lízo
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Marťani !!LIFELIKE píše:Ty aspoň vieš, proti komu bojuješ, ale ja som včera prišla na chatu a tiež som mala jedno také h...o rovno pred dverami. A to je celý pozemok kompletne oplotený pletivom bez jedinej diery. Na veveričku alebo plcha sa mi to zdalo byť trocha veľké. Tak ako sa to tam dostalo???Akri píše:za pepr jsem dal skoro 300kc a nepomohlo, takovych rad uz jsem dostal na desitku a pes tam sere vesele dal, mila Lízo
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
padlo z nebaLIFELIKE píše:Ty aspoň vieš, proti komu bojuješ, ale ja som včera prišla na chatu a tiež som mala jedno také h...o rovno pred dverami. A to je celý pozemok kompletne oplotený pletivom bez jedinej diery. Na veveričku alebo plcha sa mi to zdalo byť trocha veľké. Tak ako sa to tam dostalo???Akri píše:za pepr jsem dal skoro 300kc a nepomohlo, takovych rad uz jsem dostal na desitku a pes tam sere vesele dal, mila Lízo
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
To ase asi blíží konec světa jak nám pánbu začíná srát na hlavufireman píše:padlo z nebaLIFELIKE píše:Ty aspoň vieš, proti komu bojuješ, ale ja som včera prišla na chatu a tiež som mala jedno také h...o rovno pred dverami. A to je celý pozemok kompletne oplotený pletivom bez jedinej diery. Na veveričku alebo plcha sa mi to zdalo byť trocha veľké. Tak ako sa to tam dostalo???Akri píše:za pepr jsem dal skoro 300kc a nepomohlo, takovych rad uz jsem dostal na desitku a pes tam sere vesele dal, mila Lízo
Já bych určitě vsadil, už jsem to tu psal, že jsem jednou vyhrál asi 800,- a na chalupě mi 50 bejků po*ralo celou mojí louku
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Špatně, tak jsem řval na majitele bejků, že mi pak tu louku uklidilAkri píše:Ale na louce to je spis k nezaplaceni mas pohnojenoRichard píše:Já bych určitě vsadil, už jsem to tu psal, že jsem jednou vyhrál asi 800,- a na chalupě mi 50 bejků po*ralo celou mojí louku
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel, ze si tak zarval na majitele bejku, ze se z toho taky pos*alRichard píše:Špatně, tak jsem řval na majitele bejků, že mi pak tu louku uklidilAkri píše:Ale na louce to je spis k nezaplaceni mas pohnojenoRichard píše:Já bych určitě vsadil, už jsem to tu psal, že jsem jednou vyhrál asi 800,- a na chalupě mi 50 bejků po*ralo celou mojí louku
AKRI - (byl) Muž z Ria !