Toho sa bojím, ale ešte uvidím. Cena je viac než lákavá a do auta bez klímy uvítam akýkoľvek ďaľší otvor:-)Akri píše:ja uz bych do stresniho okna nesel, odjakziva kde jsem ho mel, s nim bylo akorat hromada starosti zatekalo tam po case atd..
Spojler na 5 dvirek od p. Topola a LIFELIKE
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Tiez som uvazovala o hmlovkach, ale ked mi v 2 servisoch zaspievali cenu cez 8 tisíc, tak som nateraz od toho upustila. A to v TT ani presne nevedeli, lebo to vraj este nikomu dodatocne nemontovali . A kedže som nemala vážny záujem o to, ani som ich o kalkuláciu nežiadala.mipo píše:Už mám nejakú predstavu o decentnom krídelku, ale k realizácii je ešte ďaleko. Teraz sú na rade poťahy, na vianoce hmlovky (mlhovky), na jar kolesá a ak sa náhodou financie podaria, tak v lete strešné okno. Potom až prídu na rad veci ako krídlo a podobné doplnky:-)
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Blue Lanos
aj mne povedali, ked sme mali laniho neveho cenu cca 11000sk bllaazni
Teraz mam hmlovkz vdaka akrimu dokupil som packu a relatko a uz cakam len na konekroty ku hmlovkam od AMP a pojde sa zapajat
Teraz mam hmlovkz vdaka akrimu dokupil som packu a relatko a uz cakam len na konekroty ku hmlovkam od AMP a pojde sa zapajat
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
Já sem teda platil za montáž orig spoileru něco přes 4000,- i s lakem spoilerem atd. Jěště sem si nechal namíchat kousíček metalízi do lahvičky.
Naposledy upravil(a) schomi dne ned říj 09, 2005 20:42, celkem upraveno 1 x.
Pěkný dobrý večer Jasno jenom 7 st.
Ještě se vrátím ke spojleru.Oficiální servisi ho nabízí včetně montáže
za 6 990 ! To bych taky nekoupil! Ale jak už jsem psal koupil jsem ho v akci v Piešťanech za 1 829 sk. což je 1390 kč. Servis mi nabízel nátěr za
2 000 kč plus montáž 1 000 kč.Známý autolakýra chtěl za lakovaní
1 000kč ale udělal to za protislužbu.Montáž jsem si udělal se zeťákem sám. Tak to beru.
Ještě pro mipa.Já měl střešní okno ještě na 120 potom na Renaultu.
Výhody:Zkutečně za jízdy můžeš mít zavřený okna a střešní působí jako vysavač a bez průvanu dokáže solidně větrat.
Nevýhoda:Díra ve střeše!Náročný na zdržbu aby nezátýkalo!Gumu je nutno často ošetřovat přípravkama na gumu aby zůstavala pružná!
Před zimou očistit jemným štětečkem a přípravkem a přez zimu neotvýrat!
Ale přesto má střešní okno své kouzlo!
Někteří odpůrci taky říkají,že je to otvor na parohy
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Ještě se vrátím ke spojleru.Oficiální servisi ho nabízí včetně montáže
za 6 990 ! To bych taky nekoupil! Ale jak už jsem psal koupil jsem ho v akci v Piešťanech za 1 829 sk. což je 1390 kč. Servis mi nabízel nátěr za
2 000 kč plus montáž 1 000 kč.Známý autolakýra chtěl za lakovaní
1 000kč ale udělal to za protislužbu.Montáž jsem si udělal se zeťákem sám. Tak to beru.
Ještě pro mipa.Já měl střešní okno ještě na 120 potom na Renaultu.
Výhody:Zkutečně za jízdy můžeš mít zavřený okna a střešní působí jako vysavač a bez průvanu dokáže solidně větrat.
Nevýhoda:Díra ve střeše!Náročný na zdržbu aby nezátýkalo!Gumu je nutno často ošetřovat přípravkama na gumu aby zůstavala pružná!
Před zimou očistit jemným štětečkem a přípravkem a přez zimu neotvýrat!
Ale přesto má střešní okno své kouzlo!
Někteří odpůrci taky říkají,že je to otvor na parohy
Hurá, konečne mám spojler aj ja namontovaný!!!
Chvíľu to trvalo, ale všetko prišlo do zdarného konca. Ked sa na to človek takto pozrie, tak sa mu zdá byť drahá sranda, ale ..... to obtekanie vzduchu ... !!!
Vyšlo ma to trocha viac, ako Topola, bo o protislužby nebol záujem Ale konečne som frajer ... hotový pirát ciest !!!
Na tej poslednej fotke mám dokonca aj moto-fanúškov od susedov
http://fotky.azet.sk/album.phtml?&al=684054
Chvíľu to trvalo, ale všetko prišlo do zdarného konca. Ked sa na to človek takto pozrie, tak sa mu zdá byť drahá sranda, ale ..... to obtekanie vzduchu ... !!!
Vyšlo ma to trocha viac, ako Topola, bo o protislužby nebol záujem Ale konečne som frajer ... hotový pirát ciest !!!
Na tej poslednej fotke mám dokonca aj moto-fanúškov od susedov
http://fotky.azet.sk/album.phtml?&al=684054
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
pokial je to lepene tym ciernym lepidlom tak to je po 12 hod tak suche ze sa za to da tlacit auto to uz mam odskusane.Takze nestratisLIFELIKE píše:nakoniec iba lepili...dúfam, že ho niekde nestratím...fireman píše:parada
este by ma zaujimalo ci to len lepili alebo aj vrtali no Ti fanuskovci nevedia odtrhnut pohlad
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Pekné!LIFELIKE píše:http://fotky.azet.sk/album.phtml?&al=684054
nakoniec iba lepili...dúfam, že ho niekde nestratím... [/quote]
Pěkný dobrý večer Pod mrakem,neprší,13 st.tma
Dva dni nejsem na stránkách a takových novinek
LIFELIKE blahopřeji! Je to paráda.Máš i lepší fotky a i psa.
Já mám TOI pudla a ty musíš mít většího!To je střední nebo královský?
A o lepidlo se neboj jestli použili to správný.Vždyť dneska lepí mosty,lodě a já nevím co ještě.
Pěkný dobrý večer Pod mrakem,neprší,13 st.tma
A o lepidlo se neboj jestli použili to správný.Vždyť dneska lepí mosty,lodě a já nevím co ještě.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No nejen diky mne, ale i diky soudruhum z polske lidove republikyBlue Lanos píše:aj mne povedali, ked sme mali laniho neveho cenu cca 11000sk bllaazni
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Ďakujem za pochvalu... nemám žiadneho psa...tie psi sú susedových... oni v tej chvíli vlastne ani nečumeli na moje auto, ale na môj mačkobudík...preto sú tak nastúpení v pozore. Ten pudel je vraj ten kraľovský .....Topol píše:Pěkný dobrý večer Pod mrakem,neprší,13 st.tma
A toto je šelma chrániaca môj príbytok
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?&ft=4768655