co delate ve volnem case
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
jasne diky za info ale ja jen zkopiroval tu adresu a nic sem nevytvarel.ale ja to nejak casem pochopim.takze dikymilosh píše:Palikxi, vesnicka souzet, co to je?
Jinak jeste jedna pripominka, kdyz davas obrazky na web, tak tam nenechavej mezery, pak se to muze spatne zobrazit, tak to pojmenuj treba takto - resize_of_poharky_male.jpg
Vesnicka soutez.proste se nas seslo 10-12 a zahrali sme si turnaj pres leto.samozrejme o poharky.takovych se hraje vic.v podstate soucast vesnicke zabavy ale ne jen vesnicke
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Toš kitařina 1/72 z 2s světový, miluju bombardéry ale mam samo i stíhačky. Z 32ek mi vydržel akorát BF 110G myslim, sice už postarší ale snad povedenej, tupovanej denní bombardovací.
Jinak ted jsem se dal i na kapku lítací, rychlostavebnice RCčka. Pořídil jsem model Skylark, za trojku elektrolet se všim všudy (3 serva, model, vysílačka a baterky s dobíječkou). Co mam reference tak jich půka lítá parádně a druhá půlka je zmrvená že nelítaj vůbec. Bohužel, jsem v tý druhý půlce ale až bude čas, nabiju zase baterky a to by bylo abych ho nedostal nahoru.
Jinak ted jsem se dal i na kapku lítací, rychlostavebnice RCčka. Pořídil jsem model Skylark, za trojku elektrolet se všim všudy (3 serva, model, vysílačka a baterky s dobíječkou). Co mam reference tak jich půka lítá parádně a druhá půlka je zmrvená že nelítaj vůbec. Bohužel, jsem v tý druhý půlce ale až bude čas, nabiju zase baterky a to by bylo abych ho nedostal nahoru.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram