U skodoviek rovnako ako pri espere je problem so zatvaranim sposobeny tou istou vecou. VYmletymi a vyschnutymi zamkami s obrovskymi volami. Po vymene zamku za novy idu dvere na skodovke zavriet malickom rovnako aj na espere.
A u espera som mal na kufri asi rokmi uvolnene skrutky drziace zamok, takze sa to tiez dost divne zatvaralo, po ich dotiahnuti mam konecne pocit, ze je kufor po zatvoreni naozaj zatvoreny .
zadné dvere
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: zadné dvere
Pěkný dobrý večer Jasno 22st.LIFELIKE píše:Nepáči sa mi, že zadnými dverami musím správne a dosť (podľa mňa) tresknúť, aby zámok zapadol. Na niektorých autách stačí dvere iba jemne zatlačiť a dvere sú zatvorené. Vždy sa mi ŠPZ-tka zatrasie, že si myslím, že odpadne
Chcem vedieť, či aj iní Kalosáci to majú takto, alebo sa s tým dá niečo robiť????
Ty kluci korejský vůbec nejsou blbý!! Teď když nakonec si přidělávám spojler sám tak jsem přišel nato,že dorazy/gumové špunty/ jsou šroubovací T o znamená otevři dveře a pootoč dorazama trochu doprava a tak si vlastně seřídíš potřebnou vůli
V jednoduchosti je krása
Ať nám jezdí a nezlobí se správnou vůlí
OK... zajtra nápad korejských chalanov skontrolujemTopol píše:Pěkný dobrý večer Jasno 22st.
Ty kluci korejský vůbec nejsou blbý!! Teď když nakonec si přidělávám spojler sám tak jsem přišel nato,že dorazy/gumové špunty/ jsou šroubovací T o znamená otevři dveře a pootoč dorazama trochu doprava a tak si vlastně seřídíš potřebnou vůli
V jednoduchosti je krása
a dám vedieť, ako to dopadlo.....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Je mi ľúto, ale problém bude predsa len niekde inde. Zaskrutkovala som tie dorazy postupne až čo to dalo, ale dvere bolo treba zabuchnúť vždy rovnako ako predtým. Asi s tým bude mať niečo predsa len samotný zámok.Topol píše:Ty kluci korejský vůbec nejsou blbý!! Teď když nakonec si přidělávám spojler sám tak jsem přišel nato,že dorazy/gumové špunty/ jsou šroubovací T o znamená otevři dveře a pootoč dorazama trochu doprava a tak si vlastně seřídíš potřebnou vůli
V jednoduchosti je krása
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED