Tak alarm chcem dat aj ja ale neviem aky by bol dobry. Tak aby spolupracoval s centralnym. Potom problem je ako to zapojit.conpet píše:Taky chci dat alarm s dalkou, ale jeste jsem ani nenaselkde je schovana ridici jednotka centralu. Kde ze je ????
![]()
![]()
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Hmm celkom dobra cena 880Kc (u nas 1099Sk), len ci to bude spolupracovat s centralom.conpet píše:Ja chci dat tohle : http://www.molpir.cz/CZ/NOVINKY/lightsecurity.htm
ale porad nevimkde mam v aute tu RJ centralu
![]()
![]()
Mne nešli hodiny, zrkadla a osvetlenie odkladacej skrinky u spolujazdca a bola to prepalená poistka v poistkovej skrinke u šoféra. Na kryte je znázornené ktorá poistka je čo, ale je to aj v návode na Espero na konci knižky. To tlačidlo v pravo hore na palubovke "hmlovky" je na zapínanie zadného hmlového svetla, pozor funguje iba keď máš zapnuté stretávacie svetlá a predné hmlové svetla - vypínač vľavo hore. S anténou som aj ja bojoval - nezásuvala sa mi celá, jeden diel zostal trčať. Rozobral som ju, vyčistil, namazal a teraz mi ide. Ešte jedna rada, nestriekaj prút WD 40, radšek ho vyčisti Kontoxom 5 a potom namaž Kontoxom 10. Nezabudni potom vrátiť hadičku odvodu vody z anténu do blatníka.ppp píše:Central je v polskom manuale na str. 551.
Ja som uz cast elektriny odhalil. Nasiel som konecne F15, nejaky srandista tam dal 5A (ma byt 20A) takze bola co?
No predsa v prdeli
. Ale este stale mi nesvieti pol pristrojovky, nejdu hodiny, nechapem hmlovky (naco je to tlacidlo vpravo hore pri palubovke s logom hmloviek) a nezasuva sa mi antena
. Ale ja sa nevzdam
.
RJ je vlavo hore pod palubovkouSato píše:No RJ centralu som tiez hladal ale nenasiel teraz pozeram ten polsky manual. O elektrike sa tam pise od strany 501. zatial som o RJ centralu nenasiel nic.
Tak to dneska proverim. Zatim jsem tam nasel jen ten pipak na pasy. Uvidimestanoc píše:RJ je vlavo hore pod palubovkouSato píše:No RJ centralu som tiez hladal ale nenasiel teraz pozeram ten polsky manual. O elektrike sa tam pise od strany 501. zatial som o RJ centralu nenasiel nic.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |