proc? pera neporovnavame, on rekl nazor, ktery je legitimni a co - proste nekomu se libit nemusi, nekomu jo - fullstop ...Vojta píše:Strašně rád bych viděl foto vozítka p. Brouska. Zatím jsme viděli akorát věžičky a cimbuří nějakého města (jsem barbar, neznám znaky měst).Ale znak je to hezký.V.Brousek píše:nechci tu prudit,ale nic moc.Nevím proč tu tolik nad tím plesáte.Trochu lepší Matíz ,nic víc,nic miň.Ale je to můj názor a tak mě nekamenujte
cena je jak pises, celkem 900 euro, jak je to s lakovanim, to nevimDannyFloyd píše:Takže to je za kit 470 + 135 + 44 + 35+ 210 (celkem cca 900 euro)? Jo? Nebo za to co na tom autě je upravené je to těch 470 (plus lakování)..?martin píše:docela jo, kdyz pak jeste zadni horni spojler stoji 135 eur, kryty na kliky 44 eur, kryty na zrcatka 35 eur, mlhovky 210 eur. A pak nalakovani bude taky neco stat
kit je cenove zajimavy spis pro nase zapadni sousedy, jakkoli je to paradoxni, protoze to uz imho neni trh, pro ktery je matiz primarne urcen - tady uz se kupuji drazsi modely ze segmentu malych aut
jak uz tady nekdo napsal, je to sympaticke v tom, ze to je decentni a prodava se to jako "krabice"
jednoznacne minus je cena, kde za tuto cenu muzete mit custom kit, ktery bude proveden bych rekl lepe, na miru a tutove se do ceny vlezete i s lakem ...