Moderátor: Blue Lanos
a kde v servis esi bol???igor.ma píše:No tak dnes som bol na pocitaci v origo Daewoo servise, vsetko zistili, no vobec ma nepotesili. Vraj su vadne oba predne snimace aj s drziakmi, a co je horsie, tak je zodrate aj to ozubenie na homo klboch, ktore tie snimace snimaju. Chyb tam bolo ako maku. Suma sumarum, keby som si to nechal opravit tam, tak by to stalo cca 17000 Sk, vidite dobre 17000 Sk. To sa mozem na to vykaslat. Rozmyslam nad moznostou, ze si tie snimace aj s drziakmi objednam (samozrejme neznackove) a tie zuby skusim dat prejst na frezke ale "niecom", aby boli rovne. Potom ale musim niako priblizit k tomu tie snimace. No uvidime, strasna smola, ze to vobec na aute mam namontovane. Budte radi, kto nemate ABS.![]()
![]()
no to je dost, a kde to bolo??igor.ma píše:Aby bolo jasne, z tych 17000 by 9000 stali oba homop klby. Len sa mi zda blbost vymienat cele klby koli zubom na ABS. A hodina prace tiez nie je lacna. Len ma nastve, az kupim snimace a vymenim ich, ked to nepojde. Cudne je, ze sa to tak naraz pokazilo, lava aj prava strana.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |