Zatím jsem v tomto threadu cudně mlčel. Už dávno jsem sám za sebe říkal klub ano, i když jsem jednomyslně dodával, že nevím přesně co by měl dělat. Trošku jsem to teďpromýšlel. Základem patrně bude osvěta (samostatný web s články, návody, fotogaleriemi apod.), šíření a výměna informací (forum) a pořádání srazů.
Důležitým znakem bude i identifikace členů. Dříve jsem už tady prezentoval jakýsi návhr loga, který mi pak Vojta nechal vytisknout na tričko (kudy chodí, tudy úspěch sklízí
). Logo nebylo zlé (pochválit se musím), ale mělo pár vad. Jednak to nebylo až tak úplně mé dílo, s čímž jsem se netajil, ale hlavně bylo těžko tisknutelné v jedné barvě a prakticky nebylo možné jej vyřezat. Tak jsem to zkusil zcela znova...
Je to zatím nástřel, tak do toho ryjte dokud je čas...
A ještě drobnost k příštímu srazu. Tento víkend měli slet Tatrováci v Beskydech (a nedělalo jim potíž sjet se z celé(!) republiky) a v jeho rámci se pořádala supr věc. Až se stydím, že mě to nenapadlo dřív! Měli rallye. Žádná divočina v lese, ale jízda podle itineráře a slepé mapy, plnění úkolů, jízda pravidelnosti atp. Myslím, že by to pro nás bylo skvělé. Co vy na to?