Ja je mel ale uz dvakrat opravovany, u mne to znat bylo hodneMareman píše:Přesně tak, proto si všichni kupte nový kabely ke svíčkám ......i když já nepocítil výraznou změnuAkri píše:No vis jak to je Ja za to dal takovy prachy a je to na hovno, tak at si to jeste nekdo taky koupi, at v tom nejsem sam
To je to nase cechacstvi ne?
Přípravek pro čištění vstřiků
Moderátor: Blue Lanos
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Hele mě se kdysi dostal do ruky nějakej Americkej přípravektak sme se rozdělili s kámošem a oba to lili do škodovek 105 a on přišel a řikal ty vole to jede jak z praku to je super a já jen jo zklidnil se mi chod motoru a má to plynulejší zátah od spodu takhle to asi je já řikal pravdu a on si vymýšlel
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Hele to jsou ty kecy automechaniku Takhle to vokecat dovedou jen onipetrm píše:Hele mě se kdysi dostal do ruky nějakej Americkej přípravektak sme se rozdělili s kámošem a oba to lili do škodovek 105 a on přišel a řikal ty vole to jede jak z praku to je super a já jen jo zklidnil se mi chod motoru a má to plynulejší zátah od spodu takhle to asi je já řikal pravdu a on si vymýšlel
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Ja nejvetsi rozdil vidim v tom, ze kdyz jezdim delsi dobu, tak pak auto vetsinou na benzin na prvni pokus nechyti, jen se protoci motor a nic se nedeje, musim prestat startovat, chvili pockat a pak znova zastartovat a pak uz to jede. A kdyz tam naleju tenhle pripravek, tak je zase na nejakou dobu klid. Ale to je asi specialita plynaku, kde je benzin dlouho v nadrzi a nejspis se v nem vysrazi voda a to bude zdroj tehle problemu. A ten pripravek na sebe vetsinou vaze vodu v benzinu. No a taky to jde po pouziti na benzin o neco plynulejc a klidnejc.petrm píše:Jo já tam takovou věc občas taky liju preventivně žádné výrazné zlepšení sem nepocítil já jen pro lepší pocit že na to uplně nekašlu