Přípravek pro čištění vstřiků

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
Akri píše:No vis jak to je :lol: Ja za to dal takovy prachy a je to na hovno, tak at si to jeste nekdo taky koupi, at v tom nejsem sam :lol:
To je to nase cechacstvi ne? :lol: :lol:
Přesně tak, proto si všichni kupte nový kabely ke svíčkám ......i když já nepocítil výraznou změnu :lol: :mrgreen:
Ja je mel ale uz dvakrat opravovany, u mne to znat bylo hodne :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Hele mě se kdysi dostal do ruky nějakej Americkej přípravektak sme se rozdělili s kámošem a oba to lili do škodovek 105 a on přišel a řikal ty vole to jede jak z praku to je super a já jen jo zklidnil se mi chod motoru a má to plynulejší zátah od spodu takhle to asi je já řikal pravdu a on si vymýšlel ;)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

petrm píše:Hele mě se kdysi dostal do ruky nějakej Americkej přípravektak sme se rozdělili s kámošem a oba to lili do škodovek 105 a on přišel a řikal ty vole to jede jak z praku to je super a já jen jo zklidnil se mi chod motoru a má to plynulejší zátah od spodu takhle to asi je já řikal pravdu a on si vymýšlel ;)
Hele to jsou ty kecy automechaniku :lol: Takhle to vokecat dovedou jen oni :lol:
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Hele lakýrníku ty zase každýho lakuješ a ještě se s tím vytahuješ neustále se tu o někoho otíraš a kdo to pak má prát dovedeš si představit jak ty barvy jdou blbě dolů ;)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

:oops: mame proste podobny remesla :lol:
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

petrm píše:Jo já tam takovou věc občas taky liju preventivně žádné výrazné zlepšení sem nepocítil já jen pro lepší pocit že na to uplně nekašlu :lol: :lol: :lol:
Ja nejvetsi rozdil vidim v tom, ze kdyz jezdim delsi dobu, tak pak auto vetsinou na benzin na prvni pokus nechyti, jen se protoci motor a nic se nedeje, musim prestat startovat, chvili pockat a pak znova zastartovat a pak uz to jede. A kdyz tam naleju tenhle pripravek, tak je zase na nejakou dobu klid. Ale to je asi specialita plynaku, kde je benzin dlouho v nadrzi a nejspis se v nem vysrazi voda a to bude zdroj tehle problemu. A ten pripravek na sebe vetsinou vaze vodu v benzinu. No a taky to jde po pouziti na benzin o neco plynulejc a klidnejc.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“