Velký úbytek chladící kapaliny

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

milosh

Příspěvek od milosh »

ghostik píše:No to mi ani neříkej, že to bylo tak levný. to jsi určitě ale nebyl ve značkovým servise, že. Mě by to známý taky udělal levněji, ale smůla je v tom, že mám LPG a je to trochu složitější a s tím nikdo nic nechce mít. :x
jasne ze nebyl ve znackovym, copak kradu? :lol:

Trvalo jim to 4 dny, prijel sem tam v utery, rikam nespecha to, ze do patku mam cas, tak at se pro to stavim v patek v 18H. Prijdu v 17:50, jeste to dodelavali a cekal sem do 19H a jeste musel parkrat objet mesto, nez mi prestal z vyfuku jit bilej kour. No aspon mam klid, ted uz me stve jen spojka :-/ Dalsi prachy pryc :?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

dream, ale nie som drsny...len ma ukrutne seru....radsej som chodil do carexu v ba, tam ich vsetkych poznam a dobre som si s nimi pokecal pri robote, hehe...a mal som vsetko hned a rychlo :D
ghostik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ghostik »

Tak a je to hotové. Výměna těsnění pod hlavou. Dále pak z důvodu, že nebyla pravidelně měněna chladící kapalina (nutno prý co 3 roky) byly v hlavě vyžrané důlky, které se musely zalepit a celá hlava zbrousit. Cca 4500,-Kč a to mi ještě překontrolovali co mi vybíjí akumulátor. Bylo to autorádio. Jo a ještě mi opravili zámky na dveřích protože byly zapadlé. :lol:
Daewoo Nubira Wagon 1,6 SX v plné palbě s LPG r.v.99 s hóóóóódně velkou spotřebou.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Mě prozměnu tekla chl. kapalina termostatem . Už to mám hotové , ale POZOR ! . Těsnění jsou tam dvě. V jednom je zasazen samotný termostat a utěsňuje dvě poloviny tělesa termostatu k sobě a druhé je těsnění mezi hlavou a tělesem termostatu. Jinak výměna je pohoda - pouze dva šrouby a vyteklo asi 2,5 litru . Zatím jsem dolil destilkou , budu měnit celou náplň tak za měsíc , snad zatím nebudou mrazy , letos bych se nedivil :lol: https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=731
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Tomáš píše:Mě prozměnu tekla chl. kapalina termostatem . Už to mám hotové , ale POZOR ! . Těsnění jsou tam dvě. V jednom je zasazen samotný termostat a utěsňuje dvě poloviny tělesa termostatu k sobě a druhé je těsnění mezi hlavou a tělesem termostatu. Jinak výměna je pohoda - pouze dva šrouby a vyteklo asi 2,5 litru . Zatím jsem dolil destilkou , budu měnit celou náplň tak za měsíc , snad zatím nebudou mrazy , letos bych se nedivil :lol: https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=731
Podle vyvoje pocasi bude celou zimu tak kolem 10 stupnu :lol: :lol: :lol:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

ghostik: tak to ta vyslo akosi zahadne lacno teda...hmmm :D
ghostik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ghostik »

richiprofi píše:ghostik: tak to ta vyslo akosi zahadne lacno teda...hmmm :D
Proč myslíš, mě to připadá docela dost. :(
Daewoo Nubira Wagon 1,6 SX v plné palbě s LPG r.v.99 s hóóóóódně velkou spotřebou.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

tak ti hovorim, bud rad :D mas to sakra lacne....ale asi sa mi to aj zda, pretoze uz davno sme nemali pod rukou seriovu hlavu a jednoduhce podfuknutie...vzdy to bola nejaka somarina....kamos vo vectre minule pustil 3,5baru do toho...tak zasa spalil 2 piesty :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“