CZECH TEKK

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Jsem sice stredniho veku (teda snad jeste jo :) ), ale plne souhlasim s Topolem (i Vojtou), taky si myslim, ze stret s policii byl hlavnim cilem organizatoru, proc by jinak predem neohlasili, kde presne bude, neohradili oblast, kterou maji pronajatou, aby ucastnici opravdu pouzivali jen pronajate pozemky, proc si neobjednali zachrannou sluzbu, proc tam predem nepripravili toalety, sprchy, proste zazemi nutne pro jakoukoliv akci teto velikosti.

Navic si myslim, ze pokud nekdo jede na "klidnou akci" a bere si do batohu plynovou masku, tak je na jeho chovani neco divneho.
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ja se sem tam zucastnuju uplne jinych setkani a muzu rict, ze kdo neco takoveho nezazil a nebyl tam, tezko by veril tomu, ze naopak na takove akce jsou nastrceni provokateri ze stran policie, ted nemluvim o CZECHTEKu, tam jsem nebyl, ale prubeh je stejny, ja tohle zazil. Tim se nechci zastavat nikoho, je mi to ukradeny, ale jen reaguju na PavlaZ, ze kazdy s plynovou maskou nemusel byt zrovna "normalni ucastnik" :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Je to mozne, ze nekde jsou nekdy nastrceni agenti policie, ale je prece vic hudebnich akci, kam chodi mladi lide, tak proc i ty ostatni nemaji takove problemy?
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

To bude asi tim, ze tohle bylo pomerne sledovany a velky. Ja chci jen pripomenout, ze neomlouvam nikoho, ted jsem slysel, ze vecer v Na vlastni oci by mela byt cela reportaz, z celeho prubehu, kouknu na to, treba se clovek dozvi vic, kdyz uvidi celej prubeh :D
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Akri píše:To bude asi tim, ze tohle bylo pomerne sledovany a velky.
A co sjezd Hells Angels? Ten byl myslim jeste vetsi a jeste sledovanejsi a policie na ne taky pekne tlacila a zvladli ho zorganizovat (nic nerikam o jejich ostatnich aktivitach).

Kazdopadne na tu reportaz se vecer taky mrknu, ale potom, co sem videl nektere reportaze o vecech o kterych sem mel osobni znalost, tak si kladu otazku, co to bude mit spolecneho s realitou.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já už jsem svůj názor napsal, ale ještě drobnost. Pekelní andělé svoji akci oficiálně nahlásili a měli z toho všichni strach. A nic se nedělo, protože jejich sraz byl DOBŘE ORGANIZOVÁN! Oni se jeli setkat. Ale tahle Czech Tekk mi připadá, že tady šlo pouze o to střetnout se s policií. Je jasné, že ne všichni účastníci jeli s tímhle cílem. Je to jako s fotbalovými fanoušky. Jezdit za muzikou s basebolovou pálkou, plynovou maskou a podobnou výbavou mi nepřipadá normální. Teď se předvádějí na Strahově a tam to ještě bude zajímavé. Samozřejmě, že policie nezasáhne, protože už budou mít strach.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No ve zpravach mluvili i domorodi obcane, kteri se chteli dostat domu a nemohli a podle jejich vyjadreni policie zablokovala vsechny pristupy na ono misto a to i jim, a to tam bydli, a ta starsi pani rikala, ze chodili pres jeji pozemek, ale kazdej nez presel se prisel zeptat jestli muze projit, ona to dovolila. Ten pan co se nedostal domu rikal, ze to bylo schvalne udelane tak od policie, aby museli projit pres cizi pozemky a meli duvod zasahnout, jestli tohle vyjadreni mistnich neni dostatecnym argumentem, tak nevim a uz vubec nevim proc je tam nenechali vstoupit, kdyz ta louka byla oficialne pronajata. To ze nekdo mel sebou sebolovou palku je mozny a pak jsou to samozrejme idioti :D
Jarda69

Příspěvek od Jarda69 »

PavelZ píše:
Akri píše:To bude asi tim, ze tohle bylo pomerne sledovany a velky.
A co sjezd Hells Angels? Ten byl myslim jeste vetsi a jeste sledovanejsi a policie na ne taky pekne tlacila a zvladli ho zorganizovat (nic nerikam o jejich ostatnich aktivitach).

Kazdopadne na tu reportaz se vecer taky mrknu, ale potom, co sem videl nektere reportaze o vecech o kterych sem mel osobni znalost, tak si kladu otazku, co to bude mit spolecneho s realitou.
Protože ho zvládnout chtěli. Techno banda údajně na výzvu a nabídku pomoci s organizací ze strany MV vůbec nereagovala. Byli upozorněni, dostali čas, nereagovali. Byli rozpuštěni zcela poprávu a věřím tomu, že někteří z našich současných i bývalých politických špiček by hodně rychle změnili svůj odmítavý názor k postupu policie, kdyby měli tenhle bordel na kolečkách vedle svého pozemku. Proč do poslední chvíle tajili místo konání, když šlo o legální akci? Nehledě na to, že pokud by někdo chtěl takovouhle akci udělat třeba v Německu, modlil by se, aby zákrok tamní policie byl jen takový jako tady. Věřím tomu, že tam by se s nimi vůbec nes*ali, proto se tohle odbývá u nás. Čeho je moc, toho je příliš. Jednoznačně souhlasím s postupem policie.
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
kaso

Příspěvek od kaso »

Podla medii sa tato akcia presunie na SLOVENSKO :?
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Jarda69

Příspěvek od Jarda69 »

kaso píše:Podla medii sa tato akcia presunie na SLOVENSKO :?
Nebudeš to mít daleko :!: :lol: :lol: :lol:
kaso

Příspěvek od kaso »

Techno pocuvam :D ale o taketo akcie nemam zaujem -P
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Jarda69

Příspěvek od Jarda69 »

kaso píše:Techno pocuvam :D ale o taketo akcie nemam zaujem -P
Je vidět, že jsi rozumný člověk. Máš Daewoo a nejezdíš na techparty. -i -i
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Take masove akcie nemam rad. To radsej mala chata, a spit sa do mrtva :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory