Palubní počítač namontován!!!!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Blue Lanos
No keby si bol vsetky tie linky co sme tam nahadzali kukol tak by si zistil, ze aj na Espero bratia zo ZSSR uz nieco maju
http://babelfish.altavista.com/babelfis ... OLDER%3d12
Daewoo Espero
the color modification of the screen of on-board computer - green
http://babelfish.altavista.com/babelfis ... OLDER%3d12
Daewoo Espero
the color modification of the screen of on-board computer - green
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
No prave s toho Sasa(oveho) popisu som nejaky zmeteny ze fakt teda neviem co tam ma... On to popisuje takym suchym dojmom, no ze mam palubak ide to nejako ale v pohode no.... mal a mam taky dojem preto je mozne, ze to ani teba nenatchlo.
Mám takový dojem,že můj popis funkce PP je vyčerpávající.Vzhledem k tomu,že mám auto s aut.převodovkou,tak některé údaje jsou jiné než u klasiky (při jízdě "bez plynu" neukazuje nulovou spotřebu,ale cca 2,5l okamžité spotř.na 100km).Je to ale zapřičiněno právě automatem.Jinak za ty peníze to je vyhovující palubák.Co jsem četl příspěvky nové,ohledně PP do Lanosu atp.,tak ty zobrazují asi víc údajů a jsou už v AJ.Myslím ale, že všechny PP made in USSR mají jeden velký nedostatek - neukazují dlouhodobou průměrnou spotřebu,ale jen okamžitou,ale právě vzhledem k ceně to je nedostatek přehlédnutelný.
Mám ho už namontován cca 4 měsíc, tak na případé dotazy rád zareaguju.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
- Blue Lanos
Mal som malo info a teraz ked uz tie palubyky den co den sledujem a hlodam po ruskych sajtach tak uz co to viem.Saša píše:Mám takový dojem,že můj popis funkce PP je vyčerpávající.Vzhledem k tomu,že mám auto s aut.převodovkou,tak některé údaje jsou jiné než u klasiky (při jízdě "bez plynu" neukazuje nulovou spotřebu,ale cca 2,5l okamžité spotř.na 100km).Je to ale zapřičiněno právě automatem.Jinak za ty peníze to je vyhovující palubák.Co jsem četl příspěvky nové,ohledně PP do Lanosu atp.,tak ty zobrazují asi víc údajů a jsou už v AJ.Myslím ale, že všechny PP made in USSR mají jeden velký nedostatek - neukazují dlouhodobou průměrnou spotřebu,ale jen okamžitou,ale právě vzhledem k ceně to je nedostatek přehlédnutelný.
Este sa vratim ku tomu tvojmu postrehu, ze neukazuje dlhodobu priemernu spotrebu. Aku ukazuje len priemernu a kolko by to malo ukazovat tu dlhodobu. Ja sa v tomto este len zorientovavam a nasavam info takze preto sa mozno pytam trocha od veci Dik
Spotřebu mě ukazuje (a myslím že i ostatní PP) pouze okamžitou a to v l/100km nebo v l/hod. Nechápu proč je tam i ta spotřeba v l/hod. Ta okamžitá se chová tak, že třeba při rozjezdu je hodnota až na 30 - 40l/100km a při jízdě postupně klesá. Mění se s jkýmkoliv pohybem plynového pedálu. Pokud by to ukazovalo ten dlouhodobý průměr, tak by se hodnota měnila pouze minimálně vždy po nějaké době, jak by ji PP přepočítal.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
Tak zkuz nechat auto stát se zapnutým motorum na volnoběh. Pokud Ti PP funguje správně uvidíš hodnotu v l/hod.Saša píše:Spotřebu mě ukazuje (a myslím že i ostatní PP) pouze okamžitou a to v l/100km nebo v l/hod. Nechápu proč je tam i ta spotřeba v l/hod. Ta okamžitá se chová tak, že třeba při rozjezdu je hodnota až na 30 - 40l/100km a při jízdě postupně klesá. Mění se s jkýmkoliv pohybem plynového pedálu. Pokud by to ukazovalo ten dlouhodobý průměr, tak by se hodnota měnila pouze minimálně vždy po nějaké době, jak by ji PP přepočítal.
To mě je celkem jasné od začátku,ale nevím k čemu je to dobré.Auto s chodem motoru na volnoběh běžně nenechávám stát delší dobu a myslím si, že tato hodnota je pro výpočet celkové spotřeby zcela zanedbatelná.