moj zazitok z nexiou
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Za mňa sa zmestilo len útle žieňa a tí ostatní sa nejako pomačkali.To sa ma už netýkalo.No a batožina až po strechu. Musel som síce ochudobniť audiosústavu o 5 repro,ale aj horšie veci sa stávajú]Rebro[ píše:Uuuha, a to si im sekal nohy od kolien???Ciernygepard píše:Som každú zimu jazdil do tatier s 5 ľuďmi a batožitou
prasklá pneumatika ve 120 km ba dálnici
V červenci jsem byl v Třínci. Šlapu si zpátky domu a mezi Olomoucí a Brnem si štráduju kolem 120 km v levém pruhu. Najednou divný hvizd a plácání, bouchání a byl fofr. HZned mi došlo, že guma je v háji. Ale teď problém jak se dostat do odstavnýho pruhu, když to kolem vás jezdí. začal jsem brzdit a vyhodil jsem oba blinkry, jenže každej mě měl na háku. Na konec se mi podařilo zajet na stranu. Guma byla úplně na sr...ku, hulilo se zní a prvně co mne napadlo, že bafne plamenem. Hasičák samozřejmě nemám ,tak první šla na řadu minerálka. Všechno dobře dopadlo. Ale řeknu Vám, že jsem byl z toho posr......nej.
Nexia 1,5 8V, 3D r. v. 95
sranda, sranda, já nejezdim jenom 120.Mimochodem ta naše krasavice jede 180 .No proste do toho levyho pruhu sem proste musel .Byl sem na dálnici a předjížděl sem nějakýho džípa .Prostě blokoval pravej pruh. JInak z ní těch 180 taky na dálnici dostanu, ale to neni účel poku nikám jo nepospíchám.
Nexia 1,5 8V, 3D r. v. 95