Zápach z ventilace

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval :roll:
Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metr :? :oops:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
Akri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval :roll:
Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metr :? :oops:
Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohle :idea:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:
Mareman píše:
Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohle :idea:
Mě hlavně nedělá problém klima..........jak z toho fouká ten vzduch studenej, tak je to pohoda. Smrdí to jak se ten vzduch zahřeje :roll: A jestli myslíš že používám špatně větrák v autě, tak to mě pouč, to si poslechnu :twisted: :mrgreen:
ppp

Příspěvek od ppp »

Ten smrad Vam ide len pri zapnutom kureni? Ten ked si date pustat do kabiny aj trochu z teplej vetvy vetrania?
A je to smrad plesne, alebo coho?
Ak ej to to co si myslim, tak sprej by teoreticky pomoct mohol al eprakticky nema sancu :). Jedine rozobrat kurenie a vsetko vycistit vypranim v niecom slusne agresivnom voci plesni. Alebo pouzit nejake bylinky voci plesni :).
Mareman

Příspěvek od Mareman »

ppp píše:Ten smrad Vam ide len pri zapnutom kureni? Ten ked si date pustat do kabiny aj trochu z teplej vetvy vetrania?
A je to smrad plesne, alebo coho?
Ak ej to to co si myslim, tak sprej by teoreticky pomoct mohol al eprakticky nema sancu :). Jedine rozobrat kurenie a vsetko vycistit vypranim v niecom slusne agresivnom voci plesni. Alebo pouzit nejake bylinky voci plesni :).
Jo, myslím že je to plíseň.......a taky se začínám obávat že nic než to celý rozebrat asi nepomůže :?
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:
Akri píše:
Mareman píše: Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metr :? :oops:
Mě hlavně nedělá problém klima..........jak z toho fouká ten vzduch studenej, tak je to pohoda. Smrdí to jak se ten vzduch zahřeje :roll: A jestli myslíš že používám špatně větrák v autě, tak to mě pouč, to si poslechnu :twisted: :mrgreen:
to s vetrakem nema nic spolecneho, zeptej se Blua jak se pouziva klima kdy se ma vypinat, aby ti to takhle nesmrdelo ;)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

dakujem za doveru :P Mal by si klimu vypnut minimalne 1-2km pred planovanym zastavenim aby ti vo vyparniku nezostala skondezovana voda, ktora potom kvasi a smrdi. Inak ja to tak robim teda spon sa snazim ale uz zacinam mat pocit ze nieco je schnile v state ..... :lol: :lol: Takze by nebolo vycistenie odveci.

Len neviem ako si predstavujes to cistenie rozobratim, jedine co viem rozobrat a aj zlozit :lol: su tie predne fukare a dalej si netrufam na rozoberanie ostatneho... :roll: :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Myslim, ze toho se nezbavis, at vypinas, jak vypinas :(. Proste se musi jednou za cas dezinfikovat.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

To ano Pavle, ale my spis resili to, ze Maremanovi to uz po pulhodine smrdelo po vycisteni znovu! :shock: :roll:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Právě, se musím zeptat kluků co to bylo..........ale každopádně na toho mýho vetřelce co mi ve ventilaci hnije to nepomohlo :roll: :D
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

smrdelo mu to protoze tam ma zakopanyho psa. :lol:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Mareman

Příspěvek od Mareman »

palikx píše:smrdelo mu to protoze tam ma zakopanyho psa. :lol:
Tak já ho vykopu, v pátek ti ho dovezu a přivážu ti ho k volantu v Peugeotovi :lol: :mrgreen: :lol:
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Akri píše:To ano Pavle, ale my spis resili to, ze Maremanovi to uz po pulhodine smrdelo po vycisteni znovu! :shock: :roll:
Tak takovej problem, sem nastesti ani na Lanosu ani na Nubire nemel. Abych se priznal, tak me nenapada nic jinyho, nez to rozebrat. Ale na to bych si ja netroufl.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Nebo zkusit jiny pripravek, ja mel bez jakehokoliv zapachu, nebo vune :idea: To Mareman pouzil asi neco lacinyho jak ho znam :lol:
Tenhle stal asi 400kc :roll: Ale jak jsem uz psal, je to na dvakrat ;)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:Nebo zkusit jiny pripravek, ja mel bez jakehokoliv zapachu, nebo vune :idea: To Mareman pouzil asi neco lacinyho jak ho znam :lol:
Tenhle stal asi 400kc :roll: Ale jak jsem uz psal, je to na dvakrat ;)
Ty blboune, tohle mi tam dávali naši dvorní mechanici. Počkej až si to přečtou, ti tam zas vrátí ten tvůj protočenej volant :twisted: :lol: :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“