Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metrAkri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval
Zápach z ventilace
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohleMareman píše:Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metrAkri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Mě hlavně nedělá problém klima..........jak z toho fouká ten vzduch studenej, tak je to pohoda. Smrdí to jak se ten vzduch zahřeje A jestli myslíš že používám špatně větrák v autě, tak to mě pouč, to si poslechnuAkri píše:Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohleMareman píše:Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metrAkri píše:asi tejden to mam vycisteny, no ma se to opakovat , kdyz to zacne delat znovu, ale jako 1,5 hodiny neni asi tan pravy interval
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Ten smrad Vam ide len pri zapnutom kureni? Ten ked si date pustat do kabiny aj trochu z teplej vetvy vetrania?
A je to smrad plesne, alebo coho?
Ak ej to to co si myslim, tak sprej by teoreticky pomoct mohol al eprakticky nema sancu . Jedine rozobrat kurenie a vsetko vycistit vypranim v niecom slusne agresivnom voci plesni. Alebo pouzit nejake bylinky voci plesni .
Ak ej to to co si myslim, tak sprej by teoreticky pomoct mohol al eprakticky nema sancu . Jedine rozobrat kurenie a vsetko vycistit vypranim v niecom slusne agresivnom voci plesni. Alebo pouzit nejake bylinky voci plesni .
Jo, myslím že je to plíseň.......a taky se začínám obávat že nic než to celý rozebrat asi nepomůžeppp píše:Ten smrad Vam ide len pri zapnutom kureni? Ten ked si date pustat do kabiny aj trochu z teplej vetvy vetrania?
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to s vetrakem nema nic spolecneho, zeptej se Blua jak se pouziva klima kdy se ma vypinat, aby ti to takhle nesmrdeloMareman píše:Mě hlavně nedělá problém klima..........jak z toho fouká ten vzduch studenej, tak je to pohoda. Smrdí to jak se ten vzduch zahřeje A jestli myslíš že používám špatně větrák v autě, tak to mě pouč, to si poslechnuAkri píše:Tak se ji snaz ale aspon pouzivat tak jak se ma, nejdriv se musis zacit u tohohleMareman píše: Kdyby se to mělo čisti co půl roku, tak to beru......ale nebudu to čistit každej metr
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
dakujem za doveru Mal by si klimu vypnut minimalne 1-2km pred planovanym zastavenim aby ti vo vyparniku nezostala skondezovana voda, ktora potom kvasi a smrdi. Inak ja to tak robim teda spon sa snazim ale uz zacinam mat pocit ze nieco je schnile v state ..... Takze by nebolo vycistenie odveci.
Len neviem ako si predstavujes to cistenie rozobratim, jedine co viem rozobrat a aj zlozit su tie predne fukare a dalej si netrufam na rozoberanie ostatneho...
Len neviem ako si predstavujes to cistenie rozobratim, jedine co viem rozobrat a aj zlozit su tie predne fukare a dalej si netrufam na rozoberanie ostatneho...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Ty blboune, tohle mi tam dávali naši dvorní mechanici. Počkej až si to přečtou, ti tam zas vrátí ten tvůj protočenej volantAkri píše:Nebo zkusit jiny pripravek, ja mel bez jakehokoliv zapachu, nebo vune To Mareman pouzil asi neco lacinyho jak ho znam
Tenhle stal asi 400kc Ale jak jsem uz psal, je to na dvakrat