Urcite tu este 1 rok zostanemFranta P. píše:No jak tak koukám aby nám tady v tom klubu někdo zůstal.
Končím s tuningem & stylingem své Nexie!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Asi tak nejak, me to na jezdeni staci, at kdo chce co chce rika a pokud se mi nerozpadne, tak si ji necham az do smrti (jeji)Ciernygepard píše:Mám taký pocit, že zostanem jediný, kto si nechá nexiu až do jej smrti. Predať ju, tak za ňu tak či tak nič nedostanem. Ale majitelia tu odpadávajú ako hnilé hrušky.
Leda kdyz budu mit velkou rodinu, tak si koupim auto vetsi, ale zatim tzo je v pohode - na rodine se teprve pracuje
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale asi ti to moc nejde, ked ste stale len dvajamilosh píše:Asi tak nejak, me to na jezdeni staci, at kdo chce co chce rika a pokud se mi nerozpadne, tak si ji necham az do smrti (jeji)Ciernygepard píše:Mám taký pocit, že zostanem jediný, kto si nechá nexiu až do jej smrti. Predať ju, tak za ňu tak či tak nič nedostanem. Ale majitelia tu odpadávajú ako hnilé hrušky.
Leda kdyz budu mit velkou rodinu, tak si koupim auto vetsi, ale zatim tzo je v pohode - na rodine se teprve pracuje
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
nekdy je dva az dostmrk píše:ale asi ti to moc nejde, ked ste stale len dvajamilosh píše:Asi tak nejak, me to na jezdeni staci, at kdo chce co chce rika a pokud se mi nerozpadne, tak si ji necham az do smrti (jeji)Ciernygepard píše:Mám taký pocit, že zostanem jediný, kto si nechá nexiu až do jej smrti. Predať ju, tak za ňu tak či tak nič nedostanem. Ale majitelia tu odpadávajú ako hnilé hrušky.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci, to jsem tu tedy rozpoutal vášnivou debatu. Tohle je jeden z mých dalších záchvatů. Honda bude, až budou peníze. A peníze budou, když nebudu upravovat Nexii. Takže z klubu pravděpodobně vystoupím někdy kolem roku 2007
Nexiím s podvozkem KONI a všema 4 kotoučovýma brzdama zdar! (Ještě jsem na českých silnicích nenarazil na auto, které by se mnou v zatáčkách udrželo krok!)
Nexiím s podvozkem KONI a všema 4 kotoučovýma brzdama zdar! (Ještě jsem na českých silnicích nenarazil na auto, které by se mnou v zatáčkách udrželo krok!)
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project