Hasiaci prístroj
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Jo jo, kdo z Vás zde na foru pamatuje jak byli lidi šťastný, že toho cikánka (ovocita) sehnali Asi všichni moc rychle zapomínáme
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Čéče, Rebro ty máš nějaký dobrý svíčky, že chytáš na první našlápnutí???]Rebro[ píše:Akri, ty ma neser!!!!!Akri píše:ted jsem to chtel napsat ze se to jako auto nepocita
V té době, o které píšu o pár příspěvků výše se těšilo moc lidí, že si koupí Ovocit A úplná honorace měla Daewoo Racer To bylo jediný normální auto, co se dalo před cca 18 lety koupit
Späť k pôvodnej téme:-)
Som sa konečne dokopal dať hasiaci prístroj do Kalosa. Tak si kuknite zopár fotiek.
Som sa konečne dokopal dať hasiaci prístroj do Kalosa. Tak si kuknite zopár fotiek.
Ten anonym jsem byl já. A ještě něco to místo u podlahy kufru je takový opravdu nevyužitelný, a proto tolik nechybí, ale je pravda, že v 550 lt. se ten hasičák líp ztratí než v menším kufruAnonymous píše:No Mipo, abych pravdu řekl, moc profesionálně ta montáž nevypadá, dej bacha na kličku, ať za ni nezavadíš a hasičák se ti nezakutálí pod pedály
Čo sa oltcita týka, tak keď si ho človek spraví, namakaná mašinka. Ja som mal citroen axel- to je to isté a boli to krásne časy.
Hasićák máme aj v matizovi, aj v nexií. Ten je ešte zo stodvacky a nikdy ho naštastie nebolo treba,ale človek nikdy nevie.
V nexii je medzi sedadlom vodiča a dverami,krásne tam padol. V matizkovi je v kufry chytený o bočný plast.
Hasićák máme aj v matizovi, aj v nexií. Ten je ešte zo stodvacky a nikdy ho naštastie nebolo treba,ale človek nikdy nevie.
V nexii je medzi sedadlom vodiča a dverami,krásne tam padol. V matizkovi je v kufry chytený o bočný plast.
Profesionálne to nevyzerá, ale hlavne, že to plní účel. Aj mňa napadlo, že by sa to mohlo uvoľniť a spadnúť pod pedále. Preto som ho mal asi 10 dní pripevnený pod sedadlom spolujazdca a držal. Ale aj tak mám v pláne vymeniť "švihadlo" za niečo pevnejšie.
Švihadlo to nie je. Môžeš hádať, ešte máš dva pokusy:-)
Švihadlo to nie je. Môžeš hádať, ešte máš dva pokusy:-)