ake ziarovky??
Moderátor: Blue Lanos
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
Žárovky...
Také je budu měnit. Nevím co je tam teď, ale svítí to hrozně Chci tam dát nějaké silnější s podílem modrého světla. Takhle se v noci nedá jezdit...
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
- Reklama
Aj ja uz asi pol roka pouzivam tie silnejsie ziarovky ale minule som vecer prisiel na svojom aute a svokre som preparkoval fabiu.
Je to hovadsky rozdiel... Aj ked fabie oslnuju inych ale ten rozdiel sa neda popisat. Skratka espero ma nafigu svetla a tazko sa s tym da nieco urobit. Mozno 100 W ziarovky...
Je to hovadsky rozdiel... Aj ked fabie oslnuju inych ale ten rozdiel sa neda popisat. Skratka espero ma nafigu svetla a tazko sa s tym da nieco urobit. Mozno 100 W ziarovky...
- j.verny
- Kontaktovat uživatele:
palladin píše:Aj ja uz asi pol roka pouzivam tie silnejsie ziarovky ale minule som vecer prisiel na svojom aute a svokre som preparkoval fabiu.
Nevím, jestli 100W. Kámoš je tam má a říkal,že je dost mění.Že praskaj.Asi se to moc hřeje. Koukal jsem v prodejně a našel jsem si Philips (nevím číslo) a maj popis : o 35% větší svítivost a 30% podíl modrého světla. Přemýšlím o nich... Stojej 490,- Kč.
Espero 1.8 CD, černá metal., Korea, plná výbava... Jsem happy
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
do nexie ak sa nemylim...palladin píše:H4 ?JRD McLAREN píše:ja som nasadil
OSRAM BILUX H4 SILVERSTAR
+50%svietivost...
60/55W 12Volt
ciselko 64193 SVS
a jedna ma nestala viac nez 220 Sk ...
.rozdiel na ceste poznat...
espero H1 ale to uz vsetci vedia.
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
ZA 245SK TI ICH POSLEM AJ V DARCEKOVOM BALENI POSTOVdioda píše:Je to pekné, ale neviete mi poradť kde by som tie osram silverstar kúpil, som ZA, MT. v autosučiastkách to ešte nepoznajú. Ď.
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Ak za tú cenu sú dve tak ich hneď berem.goror píše:ZA 245SK TI ICH POSLEM AJ V DARCEKOVOM BALENI POSTOVdioda píše:Je to pekné, ale neviete mi poradť kde by som tie osram silverstar kúpil, som ZA, MT. v autosučiastkách to ešte nepoznajú. Ď.
Daewoo Espero 1,5 GLX, ///Alpina 9830 + Audison SRx4 + Hertz Hsk 165 + U dimension J.R.1004 + Hertz Dcx 165.