Autobateria
Moderátor: Blue Lanos
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autobateria
V poslednej dobe mi neako blblo auto v nizkych otáčkach a hlavne pri preradovaní cukalo až nakoniec odišla baterka tak som dal novú a je zas všetko v pohode auto už necuká a ide neak hladko paráda
- Přílohy
-
- P160810_17.52[01].JPG (73.97 KiB) Zobrazeno 1989 x
-
- P160810_17.51.JPG (89.7 KiB) Zobrazeno 1989 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Zaujímavé čo To už som pár krát aplikoval a fakt to vetšinou pomohlo a inak aj moja má už 7 rokov a keď je po lete že jazdím len krátké trasy tak trhá ako ďas a najprv som myslel že to je spojka ale po skúsenostiach už viem kde je pes zakopaný a jo na LPG to zasa nie je vôbec zistitelné tam šlape nádherne ale benzin hopká dokud sa nedobije a tak asi Ťa budem nasledovať lebo celú zimu to strážiť nebudem to sa mi nechce Jo len musím preuhlíkovať štartér aby som ju hned neodpísal
Pěkný den
Tak já mám porád originál to je šest let a zelený oko stále svítí Jo a to už asi třikrát mi nedobouchla žena kufr a baterka byla úplně prázdná tak jsem ji hodil na nabíječku a jak říkám stále šlape Tak doufám,že když jsem ji pochválil tak nebude mít infarkt
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Tak já mám porád originál to je šest let a zelený oko stále svítí Jo a to už asi třikrát mi nedobouchla žena kufr a baterka byla úplně prázdná tak jsem ji hodil na nabíječku a jak říkám stále šlape Tak doufám,že když jsem ji pochválil tak nebude mít infarkt
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Ahojte dnes som sa zasa trocha hral.Kúpil som stavebnicu batestu no lenže musel som ju najprv poskladat nebolo to na moje oči musel som s okuliarmi lebo neaké súčiastky boli ako blchy no ale podarilo sa fachčí to tu je výsledok pár fotiek.Zatial som to mal na každom aute a je to perfektná vec.Máte prehlad o akumulátore a altelnátore či vobec dobíja alebo prebíja červená led je napetie 10,5V zelená11,5V zelená12,6V zelená13,7V oranžová14,9V kedysi to bolo dostat kúpit ,ale z troma ledkama a teraz už len ako stavebnicu
- Přílohy
-
- IMG_4569.JPG (186.46 KiB) Zobrazeno 1919 x
-
- IMG_4568.JPG (184.14 KiB) Zobrazeno 1919 x
-
- IMG_4564.JPG (193.72 KiB) Zobrazeno 1919 x
- Přílohy
-
- IMG_4573.JPG (178.64 KiB) Zobrazeno 1919 x
-
- IMG_4570.JPG (205.29 KiB) Zobrazeno 1919 x
čaute, asi to sem nepatří, ale jak jsem viděl ten obrázek s těma žárovečkama, tak mi ted došlo, že u mě na Leganze mi nesvítí podsvícení-nastavení výšky světel a hned vedle něj to podsvícení u nastavení síly osvětlení v interieru( tachometr atd ) dají se zde vyměnit žárovečky nebo koupit rovnou celé ovládání? díky
Ano da jú sa vymenit,len žiarovky