Jak snížit spotřebu Nubiry

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

glady

Příspěvek od glady »

Tak to máš naprostou pravdu, že jsem se začal hlídat a přestal psát s těmi nemocnými prsty. Deset let ? to chceš říct, že už před deseti lety existoval ? :P Jsi v poho :lol:
Reklama

glady

Příspěvek od glady »

To máš pravdu, ale já jsem zvyklej jak dělám webový stránky, že žádný háčky a tak :-)
MilosB

Spotřeba...

Příspěvek od MilosB »

Moje zkušenosti s Nubirou I, r.v. 1998 se spotřebou jsou dobré. Celoroční spotřeba vždy pod 7 litrů. V létě něco nad 6 litrů. Dlouhé trasy vždy pod 6 litrů. Jezdím podle předpisů. Zásadně používám svíčky BRISK DOR15LGS, jsou super. Do motoru jsem dal při cca 15 kkm SLICK 50. S ním mám dvacetileté zkušenosti a můžu jej doporučit přes všechny internetové kecy proti. Kritizují jenom teoretici, kteří to nikdy nezkusili, ale rozumí naprosto všemu. Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše. Pneu hustím na horní hranici doporučení výrobce. Vzduchový filtr jsem jedenkrát za 50 kkm vypral v JARu. Mám koupený nový, ale sleduji jak se projeví na spotřebě vypraný filtr. Jak vidět, not problem, spotřeba je stále UFB.

Otázka: Jak se dá do tohoto fóra vložit nějaká fotografie? Zatím se mně to nepodařilo.

Příjemný večer všem, MilosB :roll:
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Nechci s tebou polemizovat, ale existoval dokonce v Ceske republice. Modemy 900KB nebo 2400KB no to ti asi nic nerekne, a Whois a Finger? A www stranky v DOSu? A to nejsem tak starej
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
glady

Příspěvek od glady »

Já sám jsem se lehce zabýval trošku minulostí internetu, a dělám i něco málo webových stránek, ale máš pravdu nic mě to neříká. chtlě bych jsem se zeptat nedělá se navigační systém speciá lně pro Daewoo Nubira I ?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

glady píše:
Brainman píše:a proc sis koupil na uceni Nubiru (no vlastne proc ne)?
Protože jsem chtěl pěkný auto víš, Původně jsem měl mít Peugota 306 nebo 406 , ale nakonec z nich padlo a koupil jsem si tohle.Všiml sis že jsi jediný kdo si do mě toliko rejpe ? :-) Mr. B ?
tak to asi nechapu.sorry.proc si vzdal peugeoty?Prominte soukromy dotaz.ja bych zas urcite nemenil za nubi.ale to je vec nazoru.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Noooo :), kdyz uz tak porad rejpes do Gladyho ;), tak modemy 900KB a 2400KB jsou taky pekna... :). Jedny z prvnich modemu, ktery se k nam dostaly mely rychlost 2.4kbps, byly ale i pomalejsi. Jednim ze zakladnim komunikacnich softu byl Kermit (mimochodem Whois a Finger az tak uzitecny nejsou ;) ). Kdyz clovek udrzel modevy spojeni 10 minut byl to zazrak :) (a taky prazdna penezenka). Jo, jo TO byly casy :).
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Teda tady někdo asi dělá do pc co ? :-D nebo že by pan historik to rovnou zažil ? :-) děkuji že aspon ty jsi panu Mr. B řekl že si rejpe díky. Rozumíš wifi ?
glady

Re: Spotřeba...

Příspěvek od glady »

MilosB píše:Moje zkušenosti s Nubirou I, r.v. 1998 se spotřebou jsou dobré. Celoroční spotřeba vždy pod 7 litrů. V létě něco nad 6 litrů. Dlouhé trasy vždy pod 6 litrů. Jezdím podle předpisů. Zásadně používám svíčky BRISK DOR15LGS, jsou super. Do motoru jsem dal při cca 15 kkm SLICK 50. S ním mám dvacetileté zkušenosti a můžu jej doporučit přes všechny internetové kecy proti. Kritizují jenom teoretici, kteří to nikdy nezkusili, ale rozumí naprosto všemu. Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše. Pneu hustím na horní hranici doporučení výrobce. Vzduchový filtr jsem jedenkrát za 50 kkm vypral v JARu. Mám koupený nový, ale sleduji jak se projeví na spotřebě vypraný filtr. Jak vidět, not problem, spotřeba je stále UFB.

Otázka: Jak se dá do tohoto fóra vložit nějaká fotografie? Zatím se mně to nepodařilo.

A smím vědět cpo máš za objem ? já mám 1.6 a tak ... jeslti ot není tím že máš Matiza I :-))
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Jo, jo zazil, stejne tak jako to kdyz PC byla novinka s uzasnym kmitoctem 4.77 MHz, a pak prislo PC XT a s velkou slavou PC AT :). Historik jeste pamatuje derny stitky, magnetopaskovy jednotky, 8" diskety...

Ale k WiFi, do toho vidim "jen povrchne", zatim ve vsech firmach, kde se staram o pocitace honime vsechno po dratech, teda krome pripojek I-netu, ale to je zase trochu jina pohadka, nez WiFi :).
Habron

Příspěvek od Habron »

Nechte těch OT a když, tak aspoň necitujte všechno, kdo to pak má číst ... ???
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

No to by ho mel sklidnit moderator, a taky promazat ta OT temata
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
glady

Příspěvek od glady »

palikx píše:
glady píše:
Brainman píše:a proc sis koupil na uceni Nubiru (no vlastne proc ne)?
Protože jsem chtěl pěkný auto víš, Původně jsem měl mít Peugota 306 nebo 406 , ale nakonec z nich padlo a koupil jsem si tohle.Všiml sis že jsi jediný kdo si do mě toliko rejpe ? :-) Mr. B ?
tak to asi nechapu.sorry.proc si vzdal peugeoty?Prominte soukromy dotaz.ja bych zas urcite nemenil za nubi.ale to je vec nazoru.
Peugoti vzdali mě :-D porstě borec mě to auto nesehnal no. chci se zeptat koupil jsem si z Prahy Nubirku 1.6 černý sedan, sv zadu na skle s nálekou tygra, není někdo z vás majitel ?
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Problem »

MilosB píše:Moje zkušenosti s Nubirou I, r.v. 1998 se spotřebou jsou dobré. Celoroční spotřeba vždy pod 7 litrů. V létě něco nad 6 litrů. Dlouhé trasy vždy pod 6 litrů. Jezdím podle předpisů. Zásadně používám svíčky BRISK DOR15LGS, jsou super. Do motoru jsem dal při cca 15 kkm SLICK 50. S ním mám dvacetileté zkušenosti a můžu jej doporučit přes všechny internetové kecy proti. Kritizují jenom teoretici, kteří to nikdy nezkusili, ale rozumí naprosto všemu. Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše. Pneu hustím na horní hranici doporučení výrobce. Vzduchový filtr jsem jedenkrát za 50 kkm vypral v JARu. Mám koupený nový, ale sleduji jak se projeví na spotřebě vypraný filtr. Jak vidět, not problem, spotřeba je stále UFB.

Mohl by jsi mě prosím vysvětlit více ten magnetický spořič ? A tne filt usušíš než ho tam zase dáš ?
Docent

Příspěvek od Docent »

MilosB píše:Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše.
Zkusils ten benzín někdy zaříkávat? Má to naprosto stejný účinek jako ten magnetický spořič...

Kristovanoho, když už jste nedávali pozor na základní škole při chemii a fyzice, tak vám nepřijde divné, že takovéhle GENITÁLNÍ věci (geniální opravdu nejsou) nemontují do aut už dávno výrobci???
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“