![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
tak to asi nechapu.sorry.proc si vzdal peugeoty?Prominte soukromy dotaz.ja bych zas urcite nemenil za nubi.ale to je vec nazoru.glady píše:Protože jsem chtěl pěkný auto víš, Původně jsem měl mít Peugota 306 nebo 406 , ale nakonec z nich padlo a koupil jsem si tohle.Všiml sis že jsi jediný kdo si do mě toliko rejpe ?Brainman píše:a proc sis koupil na uceni Nubiru (no vlastne proc ne)?Mr. B ?
A smím vědět cpo máš za objem ? já mám 1.6 a tak ... jeslti ot není tím že máš Matiza IMilosB píše:Moje zkušenosti s Nubirou I, r.v. 1998 se spotřebou jsou dobré. Celoroční spotřeba vždy pod 7 litrů. V létě něco nad 6 litrů. Dlouhé trasy vždy pod 6 litrů. Jezdím podle předpisů. Zásadně používám svíčky BRISK DOR15LGS, jsou super. Do motoru jsem dal při cca 15 kkm SLICK 50. S ním mám dvacetileté zkušenosti a můžu jej doporučit přes všechny internetové kecy proti. Kritizují jenom teoretici, kteří to nikdy nezkusili, ale rozumí naprosto všemu. Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše. Pneu hustím na horní hranici doporučení výrobce. Vzduchový filtr jsem jedenkrát za 50 kkm vypral v JARu. Mám koupený nový, ale sleduji jak se projeví na spotřebě vypraný filtr. Jak vidět, not problem, spotřeba je stále UFB.
Otázka: Jak se dá do tohoto fóra vložit nějaká fotografie? Zatím se mně to nepodařilo.
Příjemný večer všem, MilosB
Peugoti vzdali měpalikx píše:tak to asi nechapu.sorry.proc si vzdal peugeoty?Prominte soukromy dotaz.ja bych zas urcite nemenil za nubi.ale to je vec nazoru.glady píše:Protože jsem chtěl pěkný auto víš, Původně jsem měl mít Peugota 306 nebo 406 , ale nakonec z nich padlo a koupil jsem si tohle.Všiml sis že jsi jediný kdo si do mě toliko rejpe ?Brainman píše:a proc sis koupil na uceni Nubiru (no vlastne proc ne)?Mr. B ?
Mohl by jsi mě prosím vysvětlit více ten magnetický spořič ? A tne filt usušíš než ho tam zase dáš ?MilosB píše:Moje zkušenosti s Nubirou I, r.v. 1998 se spotřebou jsou dobré. Celoroční spotřeba vždy pod 7 litrů. V létě něco nad 6 litrů. Dlouhé trasy vždy pod 6 litrů. Jezdím podle předpisů. Zásadně používám svíčky BRISK DOR15LGS, jsou super. Do motoru jsem dal při cca 15 kkm SLICK 50. S ním mám dvacetileté zkušenosti a můžu jej doporučit přes všechny internetové kecy proti. Kritizují jenom teoretici, kteří to nikdy nezkusili, ale rozumí naprosto všemu. Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše. Pneu hustím na horní hranici doporučení výrobce. Vzduchový filtr jsem jedenkrát za 50 kkm vypral v JARu. Mám koupený nový, ale sleduji jak se projeví na spotřebě vypraný filtr. Jak vidět, not problem, spotřeba je stále UFB.
Otázka: Jak se dá do tohoto fóra vložit nějaká fotografie? Zatím se mně to nepodařilo.
Příjemný večer všem, MilosB
Zkusils ten benzín někdy zaříkávat? Má to naprosto stejný účinek jako ten magnetický spořič...MilosB píše:Za filtrem benzínu mám umístěný magnetický spořič, jestli tento něco způsobuje nevím, ale celkový výsledek všech komponent je uvedený výše.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |