dobra kupaLukáš píše:ja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160Felix_DeSouza píše:no ono prej ted si poridit nubiru je taky docela slozity protoze nikdo ji nechce prodat.Se mu ani nedivim-teda ja bych prodal tu moji,ale nejel bych pod 170 tisic.a to je jeste mladoucka,takze si tak
Chtěl bych jsme si pořídit Daewoo Nubiru 1.6 z roku 1998
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- Reklama
Mi povydej sem po netu hledal auto snad pul roku než sem na ni natrefil a moc dlouho se v tom bazaru prej neohřála ::D Ani se nedifimgoror píše:dobra kupaLukáš píše:ja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160Felix_DeSouza píše:no ono prej ted si poridit nubiru je taky docela slozity protoze nikdo ji nechce prodat.Se mu ani nedivim-teda ja bych prodal tu moji,ale nejel bych pod 170 tisic.a to je jeste mladoucka,takze si tak
Nubira II 2.0l, 2001 ročník, CDX
Souhlasím s vámi, u nás se taky moc dlouho neohřála opté když jsem ji viděl ! Miláček můjLukáš píše:Mi povydej sem po netu hledal auto snad pul roku než sem na ni natrefil a moc dlouho se v tom bazaru prej neohřála ::D Ani se nedifimgoror píše:dobra kupaLukáš píše: ja měl kliku ja sehnal sedana nubiru2 rv 2000 zařazen 12.2001 2.0i plna vybava najeto 26Tis. za 160