Teploměr chladící kapaliny
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Zdar, nebudu zakladat novej topic, tak to pisu sem, je to taky s teplotou trochu jde o to, ze vonekda sem menil v lanosu nemrzku a ted jak je vic a vic zima, tak se mi zda ze se motor hodne spatne dostava na provozni teplotu, ted je to tak "pod" a "na" te prvni carce, driv to bylo skoro pod pulkou ta raficka.. tak nevim, jestli je to tou zimou a tak moc to napor vzduchu chladi s kombinaci s tou novovou nemrzkou... nevim no.. co vy na to? mam pred chladic vrazit karton?
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jestli sem te pochopil spravne, driv ti budik ukazoval do pulky a ted jen kousek od spodu???
no muze to ovlivnit zoxidovany kontakt na teplotnim cidlu pro budik, nebo spatny budik, nebo samo cidlo, tim ze si vymenil nemerz.smes to urcite nebude, vymenou muzes jen ovlivnit dobu ohrati motoru
no muze to ovlivnit zoxidovany kontakt na teplotnim cidlu pro budik, nebo spatny budik, nebo samo cidlo, tim ze si vymenil nemerz.smes to urcite nebude, vymenou muzes jen ovlivnit dobu ohrati motoru
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Mám úplně stejnej problém, i když to asi problém nebude, asi to jen blbě ukazuje , měnil jsem těsnění pod hlavou a jezdil asi 1 měsíc jen s čistou destilkou ( 3x jsem měnil celou náplň, protože se mě nikdy nepodařilo vypustit všechno) Když už nová destilka zůstala čistá, tak jsem to zase vypustil a nalil čistou nemrzku - asi označení G48 ( modrá ). Dřív jsem měl teplotu na budílku někde pod půlkou, ale po výměně za nemrzku je to max. v 1/4 . Auto topí dobře , tak to zatím nechámkrowman píše:Zdar, nebudu zakladat novej topic, tak to pisu sem, je to taky s teplotou trochu jde o to, ze vonekda sem menil v lanosu nemrzku a ted jak je vic a vic zima, tak se mi zda ze se motor hodne spatne dostava na provozni teplotu, ted je to tak "pod" a "na" te prvni carce, driv to bylo skoro pod pulkou ta raficka.. tak nevim, jestli je to tou zimou a tak moc to napor vzduchu chladi s kombinaci s tou novovou nemrzkou... nevim no.. co vy na to? mam pred chladic vrazit karton?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
taky mam antifreeze G48 modra predtim sem mel raficku pod pulkou (asi provozni teplota) a ted to mam po zahrati kolem te prvni carky..conpet píše:Mám úplně stejnej problém, i když to asi problém nebude, asi to jen blbě ukazuje , měnil jsem těsnění pod hlavou a jezdil asi 1 měsíc jen s čistou destilkou ( 3x jsem měnil celou náplň, protože se mě nikdy nepodařilo vypustit všechno) Když už nová destilka zůstala čistá, tak jsem to zase vypustil a nalil čistou nemrzku - asi označení G48 ( modrá ). Dřív jsem měl teplotu na budílku někde pod půlkou, ale po výměně za nemrzku je to max. v 1/4 . Auto topí dobře , tak to zatím nechámkrowman píše:Zdar, nebudu zakladat novej topic, tak to pisu sem, je to taky s teplotou trochu jde o to, ze vonekda sem menil v lanosu nemrzku a ted jak je vic a vic zima, tak se mi zda ze se motor hodne spatne dostava na provozni teplotu, ted je to tak "pod" a "na" te prvni carce, driv to bylo skoro pod pulkou ta raficka.. tak nevim, jestli je to tou zimou a tak moc to napor vzduchu chladi s kombinaci s tou novovou nemrzkou... nevim no.. co vy na to? mam pred chladic vrazit karton?
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97