Pristrojovka - podsviceni - asi uz po 10 :))
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ty presne mam, ale nesvitej mi ???? ale asi bude problem ze to jsou ty samy co se davaji do parkovacek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
A presne oznaceni nevis? Koukam na www.flajzar.cz ale nejak je tam nenalezam :-/kaso píše:
cena 60Kc za par
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mohou to byt i tyto? to je to samy,ne?
LED T5 12V DC
LED T5 12V DC
Nepasuji tam nahodou i tyto? Rekl bych ze jo
No tak presne ty stejny sem mel ve svetlech - parkovacky, tam mi svitily, ale v pristrojovce ne, tak nevim
Na www.autodoplnky.cz predavaju kompletnu sadu led do palubovky modra farba.Sada obsahuje 5Ks led.Tuto sadu som videl aj na www.tuning-centrum.cz
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
tak to by bylo good, lepsi to tuning centrum, to je u nas ve meste a kluky znamkaso píše:Na www.autodoplnky.cz predavaju kompletnu sadu led do palubovky modra farba.Sada obsahuje 5Ks led.Tuto sadu som videl aj na www.tuning-centrum.cz
Jak se to presne jmenuje?
- Hůďa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pristrojovka - podsviceni - asi uz po 10 :))
Čau milosi zkus se podivat v UL do labe ve druhém patře tam jak prodavaj to auto-hifi kamos je tam kupoval cenu ale nevímmilosh píše:Uz se to tady parkrat probiralo, ale ted mam pujceny z tuning shopu diody, co pasuji primo do ty patice, kde jsou puvodni zarovky a navic je mam cerveny. Ale sviti to malo, takze ted premyslim, ze bych tam dal bily, co ma treba novy oktavka a to uz sviti jak prase
Poradite nekdo kde koupit tedy bile vysoce svitive diody nebo zarovky? Dekuji
VW PASSAT VAR.1.9 TDI
Re: Pristrojovka - podsviceni - asi uz po 10 :))
Dikes, ja jednu vymontuju a zeptam se jaky maj Ale chci bily, ty se mi libej nejvic, podobne mi sviti mobil a je to super svetlo, lepsi nez okoukany modry nebo cervenyHůďa píše: Čau milosi zkus se podivat v UL do labe ve druhém patře tam jak prodavaj to auto-hifi kamos je tam kupoval cenu ale nevím
Dik, no to je mozny, to me nenapadlo. Stejne uz mi v jednom vypinaci nejde zarovka, tak se na to aspon mrknu cely.Franta P. píše:Miloshi tak mas u nich přehozenou polaritu. zkus je otočit. já je mám také ty modré a jsou cool.
Ty s tou paticí tam nějak moc nejdou budeš je muset upravit. já je mám ve stř. panelu.
No jo ale viděl jsi někdy svítit ty bílé diody??? To neni úplně bílá ale lehce do modra. já je měl v pakrovačkách a popraskaly mi.
Mě se prostě líbí modrá.
http://www.nexiaclub.com/gallery.php?ak ... dia_id=635
Mě se prostě líbí modrá.
http://www.nexiaclub.com/gallery.php?ak ... dia_id=635
No tusim ze 4 velke a 2 male pro smerovkykaso píše:Este ma zaujima kolko ziaroviek ma nexia v palubovke-komplet aj stred
a pak zbytek podle toho kolik mas vypinacu