jo to u nas stoji jeste min, ale nezlob se, kdo by chtel kalosekaso píše:Chevrolet kalos stoji na slovensku 260000Sk.To je slusna cena Na toto moze mat uz kazdy
Tak a auto mam doplaceny :o)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, tak to gratuluju!
Nezapomeňte, že můžete bydlet v autě, ale nemůžete řídit dům
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jojo, mam DEJA VU, jako bych to uz nekde videlIvan píše:Miloši, tak to gratuluju!
Ale radsi se vyspim v posteli
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
To snad nemyslis vazne??kaso píše:Chevrolet kalos stoji na slovensku 260000Sk.To je slusna cena Na toto moze mat uz kazdy
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Co máte proti Kaloušovi . Dokonce jsem o něm uvažoval než jsem koupil Nubiru . Byl jsem se s ním projet a nepřišel mi špatný. No , ale je pravda , že Nubi , i když je ojetá , je jiný svezení...Akri píše:jo to u nas stoji jeste min, ale nezlob se, kdo by chtel kalosekaso píše:Chevrolet kalos stoji na slovensku 260000Sk.To je slusna cena Na toto moze mat uz kazdy
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Moje dalsi kara asi taky nebude dejvuRadmont píše:laceti je dizajnovo krasne, ale zas to ma strasne makke pruzenie ako vsetky daewace. Po nove auto pojdem inam ako do daewaa
Pro rodinu se mi jevic dost prakticka Oktavka, i kdyz jsem na ni parkrat psal naky hlasky, tak se mi stale libi a myslim, ze kdyz se poradne zabezpeci a pojisti bude to v pohode.
Anebo Astra G ci nejaka Toyota
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to uz ale pojedem na novym forukaso píše:Toto forum do 5 rokov padne
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže všichni chcete oktávky...To je fakt skvělý... Máme doma druhou oktávku...První byla 97 a stála za prd a teď máme 03 a ta je skvělá,ale jastli máte 850000 na vyhazování???Ještě že jí táta mame firemní...A pokud aspoň trochu oktávku znáte a jesli ste s ní,tak si budete řikat,zlatý daewoo,je to jak jet na židli...