U pekařky 1 v Praze Libni.misaaa píše:Já to asi taky teď udělam na jaře at mam klid. Je k tomu ještě něco potřeba kromě řemene a dvou kladek? Nevíte kde to někde v Praze ňák kvalitně a levně vymění?
kontrola SERVICE
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
IMHO dneska jsem si uspinil naraznik o Favorita. Jeste ted to mam pred vocima. Jel jsem rano od "Reznika" a na uplny rovine jsem zacal predjizdet Favorita ( upozornuji ze jsem mel rosviceny i mlhovky) a ten debil vo me nevedel. Mel jsem tam asi 120 a kdyz jsem byl na jeho urovni tak si prej zacal neco davat do kastliku a vjel do prostredka. No dostal tecicku na naraznik a muj jen umazal. Takovy kreteni !!!!!!!!!!!!!. A dneska odpoledne se to debilama na silnici taky jen hemzilo
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Já byl celý den domaBrainman píše:IMHO dneska jsem si uspinil naraznik o Favorita. Jeste ted to mam pred vocima. Jel jsem rano od "Reznika" a na uplny rovine jsem zacal predjizdet Favorita ( upozornuji ze jsem mel rosviceny i mlhovky) a ten debil vo me nevedel. Mel jsem tam asi 120 a kdyz jsem byl na jeho urovni tak si prej zacal neco davat do kastliku a vjel do prostredka. No dostal tecicku na naraznik a muj jen umazal. Takovy kreteni !!!!!!!!!!!!!. A dneska odpoledne se to debilama na silnici taky jen hemzilo
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Jo tak to věřím.Jo jinak dík za reklamu.A když jsem u toho ktere ty silentbloky jsi to chtěl vymenit? ve předu nebo v zadu.Tu cenu předních jsem trochu splet my totiž davame jiná starší ramena ale z nové nubiry .Do staré nubi to totiž moc nejde ale udělame to.pak je cena ještě nižšíale chce to zavolat a zeptat se přesně.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
predni ramena ale jeste premyslim a rozmyslim jestli radeji neudelat ten pravej steft na vyfukovem potrubi ( samo ze tam neni) a rano kdyz je to studeny tak to poprdlavapalikx píše:Jo tak to věřím.Jo jinak dík za reklamu.A když jsem u toho ktere ty silentbloky jsi to chtěl vymenit? ve předu nebo v zadu.Tu cenu předních jsem trochu splet my totiž davame jiná starší ramena ale z nové nubiry .Do staré nubi to totiž moc nejde ale udělame to.pak je cena ještě nižšíale chce to zavolat a zeptat se přesně.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
No urcite dam vedet, jeste musim vydrzet. Minuly tyden jsemjel v pondeli odpo na motorce domu a rano bylo 1+ na Smichove ale v Chuchli bylo mlzno a asi -2 ponevadz mi ze predu narostla jinovatka. Ja jsem rozmrzal asi 2 hodkypalikx píše:Ok chce to asi obojí ale co dřív ti neporadím.ramena ničí gumy a šteft trochu spotřebu a je to protivný.Je to na tobě.