ubyva mi olej

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Franta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta »

Tak to jsem také na řadě.
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
Reklama

goror

Příspěvek od goror »

chlapci najskor si dajte zmerat kompresiu a potom sa uvidi mala by byt 9,5 aspon 16v taku maju
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně dnešní motory mají vyšší spotřebu oleje a přitom nekouří tak jako dříve škodovky ;) nikdo nic nepozná jen se prostě dolívá olej :(
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Sem třetí do klubu :? 1Lna2000km cca (16V!)

Zkusím se popsat to co se mi nezdá: sešlápnu plyn asi na 1/3-1/4 až motor přestane zrychlovat a udržuje konstantní rychlost třeba při 3000-3500 ot/min.
(jde jakoby lehce, stály jízdní režim) tak se ozývá jakoby z pravé strany klapavý zvuk (nedělá v záběru ani při brždění motorem, pouze pokud jde motor lehce), při provozu na benz. to dělá stále ale ne tak výrazně jako na LPG, je možné že to třeba nějaká kráva předemnou uvařila??Nebo to samé co Rado??? Má někdo podobnou zkušenost???Dik. :?
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Tak som ďalší do klubu žráčov oleja... mne to žerie 1l na cca 2500km a už ma to dosť štve... do toho sa ešte pridalo strieľanie plynu, občasná jazda na tri valce a som vysmiaty...
Koľko stojí GO???
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana :(

Skoda Fabia Combi
Nemesis

Příspěvek od Nemesis »

Když jsem kupoval svého Racera, tak na bloku motoru byla dvoucentimetrová vrstva ztuhlého oleje se špínou. Mělo to tu výhodu, že se v zimě rychlejc zahřál motor :lol:
Daewoo Racer TF 19 1.5 sedan '89
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Pri strileni na plyn bych zkontroloval kabely ke svickam a svicky (tomu by odpovidalo i to, ze to obcas jede na 3 valce) a membrany podlakoveho regulatoru.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

PavelZ píše:Pri strileni na plyn bych zkontroloval kabely ke svickam a svicky (tomu by odpovidalo i to, ze to obcas jede na 3 valce) a membrany podlakoveho regulatoru.
Plyn je to najmensie co ma stve, lebo viem kde je chyba...treba vymenit kable a sviecky a utesnit prirubu sacieho potrubia.... membranky su vymenene...
Co ma viac stve je prave ten velky ubytok oleja...

ale aj tak dik :D
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Anonymous píše:
PavelZ píše:Pri strileni na plyn bych zkontroloval kabely ke svickam a svicky (tomu by odpovidalo i to, ze to obcas jede na 3 valce) a membrany podlakoveho regulatoru.
Plyn je to najmensie co ma stve, lebo viem kde je chyba...treba vymenit kable a sviecky a utesnit prirubu sacieho potrubia.... membranky su vymenene...
Co ma viac stve je prave ten velky ubytok oleja...

ale aj tak dik :D

dufam ze ste vsetci pochopili, ze som to bol ja... :D

Skoda Fabia Combi
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Pochopil :), k ubytku oleje nemuzu radit, jen ze sem mel sam zkusenost s takovymhle chovanim na plyn, tak sem napsal ;).
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Ked ubyva olej, tak tam treba naliat do maxima a rychlo predat auto. Uz len na staru korejsku humpolu by som robil generalku :o To neni ziadna chybycka krasy ako vadny kabel alebo oslizena vana.
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Dano píše:Ked ubyva olej, tak tam treba naliat do maxima a rychlo predat auto. Uz len na staru korejsku humpolu by som robil generalku :o To neni ziadna chybycka krasy ako vadny kabel alebo oslizena vana.
Ta stara korejska humpola mi zaraba peniaze, takze zbavovat sa jej nebudem... :lol:
Ale ak mi kupis nieco nove, rad sa dam presvedcit... :) a vobec niesom narocny, staci mi lacetti sedan alebo SW :D

Skoda Fabia Combi
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Peniaze ti moze zarabat aj ine auto. To je taky problem vymenit ho za nieco ine? Ved nemusis kupit nove. Ale ked chces robit generalku, tak prosim. Pokial si ochotny dat pomaly tolko penazi co stoji cele auto...
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Dano píše:Peniaze ti moze zarabat aj ine auto. To je taky problem vymenit ho za nieco ine? Ved nemusis kupit nove. Ale ked chces robit generalku, tak prosim. Pokial si ochotny dat pomaly tolko penazi co stoji cele auto...
Je to problem, pretoze za to moje dostanem max 100tis a za tie peniaze nekupim nic lepsie s LPG... :) mne sa oplati dat 10tis do generalky, tie peniaze mi auto zarobi za 1 mesiac ... :D
a filcku naozaj nemusim, uz jedna v rodine bola a stacilo...

Skoda Fabia Combi
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

ty si vtipny :lol: "az" 10000 das do generalky? :lol: za to nezgeneralkujes ani Favorit :D Pre zaciatok by si mohol prekruzkovat piesty. Potom by to uz nemalo zrat olej
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“