Blizi sa 60000km kontrola... Absolved!

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Blue Lanos píše:A mam dat urobit aj geometriu este som ju nerobil za 7 rokov (v maji bude) :?: :idea:
No, Ty vole :shock: :shock: Já asi 8x.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

goror

Příspěvek od goror »

Blue Lanos píše:Co myslite mam zmenit znacku oleja doteraz pouzivam uz 6 rokov Shell 5w40 za Mobil 1 tiez full synt. Nakolko v servise uz nevedu v sudox shell ale len mobil 1 a tym padom je lacnejsi ako ked si j kupim flasu shellu ;) :roll:
TIE OLEJE MAJU URCITE ROVNAKO DOBRE MAZACIE VLASTNOSTI ,TAK TO MOZES KLUDNE VYMENIT ,NAPR.JA SOM DAVAL CASTROL 5W/40 A TERAZ MAM VALVOLINE 5W/40 ,ROZHODLA HLAVNE CENA :lol:
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ja si tiez myslim, ze to bude to iste ale hlavne ten od nich bude lacnejsi a mozno aj nejaka zlava bude :oops: :lol: Ale vypocujem este ine nazory...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

ja ho mam tiez Mobil 1 je dobry olej, predtym som tam lial Catrol GTX Magnatec, ale po ťradax v servise ze Castrol a motory v Lanosox sa akosi nemaju radi som tam vcul dal nacapovat Mobil 1
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ivan píše:
Blue Lanos píše:A mam dat urobit aj geometriu este som ju nerobil za 7 rokov (v maji bude) :?: :idea:
No, Ty vole :shock: :shock: Já asi 8x.
ty si nikdy nic nedelal na naprave? :shock: :shock:
Ja uz ji mam dvakrat behem roku a pul :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Neboj Blu nalij tam ten olej když dodržuješ stejnou vyskozitu a měníš ho ve správném intervalu tak je to OK :lol:
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

eMKa Slovensko píše:ja ho mam tiez Mobil 1 je dobry olej, predtym som tam lial Catrol GTX Magnatec, ale po ťradax v servise ze Castrol a motory v Lanosox sa akosi nemaju radi som tam vcul dal nacapovat Mobil 1
ja som tam ale nic ine ako Castrol este nemal. aspon si to myslim.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Blue Lanos

Zevraj sa menia rozvody pri 60000km som sa dozvedel zo servisu :?: :?: :idea: Je to mozne mne sa to zda nejako skoro... Viem, ze to bol skrateny interval ale ze az na 60tis to som nevedel :roll: Mam to dat vymenit auto bude mat 7 rokov v maji (kveten) :oops: ??
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

hej, daj to vymenit, budes mat aspon pokoj a istotu. mne v hermese naposledy hovorili ze pri 90.000km sa ma menit a ze neni treba ked tolko este nemam, mam uz 65000 a asi ho dam tiez coskoro vymenit.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Blue Lanos píše:Zevraj sa menia rozvody pri 60000km som sa dozvedel zo servisu :?: :?: :idea: Je to mozne mne sa to zda nejako skoro... Viem, ze to bol skrateny interval ale ze az na 60tis to som nevedel :roll: Mam to dat vymenit auto bude mat 7 rokov v maji (kveten) :oops: ??
No já bych ho taky měl vyměnit.....ale moc se mi do toho nechce. Jestli je u toho na výměnu i napínací kladka, tak ta je ještě dražší jak ten rozvoďák :?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Blue Lanos

No ja som sa na cenu este nepytal ale bude to asi palka slaka :cry:
Obrázek
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Blue Lanos píše:No ja som sa na cenu este nepytal ale bude to asi palka slaka :cry:
No já jen tu kladku zahlídl za 1300.......a tak jsem na to rači zapoměl :? :roll: :mrgreen:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Kladka se na lanosu nemusí měnit vždy.Záleží na jejím stavu,ale to zjistíš až to sendaš.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Musim rict, ze ja ji taky nemenil, navic i kdyby se neco semlelo, tak u 8V to neni zadna katastrofa, ale rozvodak samotnej stoji opravdu min jak kladka :lol: mne stal asi petibabu :lol:
Nejlepsi je jak Blue chce tu vymenu oddalit, jen aby usetril :lol: To bylo prvni co jsem menil, kdyz jsem to koupil, kdyz jsem nevedel jak se o to starali prede mnou :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

>> Akri >> Hele, nech Bluea. Mě se taky do té výměny rozvoďáku nechce :mrgreen: Podle katalogu to vypadalo, že v některých Lanosech napínací kladka je a v některých ne. Co ty na to, Palikxi? :roll:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“