Divný zvuk při přejetí příčných nerovností
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
ja mam dojem ze to tu uz nekde bylo ale ja to vyfotim a poslu to sem.jen nevim jak se mi t povede nejak se nemuzu dostat na upravu sveho webu nefunguje mi to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Taky vržu (u Kombi), ale servisák v Daewoo mi říkal, že stačí zkontrolovat tlumiče, silentbloky a věci okolo toho. Nejvíc prý trpí a musí se pak vyměnit gumičky na (a teď si nejsem jistej)......právě těch silentblocích....nejsem mechanik a nijak zvlášť tomu nerozumím, takže něco okolo tohohle. Oprava není drahá a je účiná. U Nubi Sedana, co jsme koupili včera to nevrže a právě byla provedena tahle oprava.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Lacetti
tak mne to robil aj Lanos po 2 zimach, teraz v tom pokracuje Lacetti uz po 1 zime. Svedci to o kvalite. Ak o tom vedeli z cias Lanosa/Nubci tak preco to neodstranili ???
P.S. Matiz to nerobil ani po 3 zimach...
P.S. Matiz to nerobil ani po 3 zimach...
Lacetti HB 2004, 1.8 CDX, imperial blue, seria ( zatial )
-
Zajímavý postřeh s tím Matizem, že nevrže.... už mi to říkalo dost lidí..
Ale co je zajímavější, když jsem nadzvedl celý auto do luftu a zahýbal se stabíkem do leva do prava, tak má trošku vůli v těch gumách, jde to vidět, je tam čistý místo na tyči 1mm od gum. A vrzalo to. Co jsem udělal GO přední nápravy, stabík se ani nehne a nevrže (gumy zůstávaly stejný, ty jsem kupoval minulý rok - a stejně vrzalo).
Je možný, aby měl stabík vůli v příčným směru?
Ale co je zajímavější, když jsem nadzvedl celý auto do luftu a zahýbal se stabíkem do leva do prava, tak má trošku vůli v těch gumách, jde to vidět, je tam čistý místo na tyči 1mm od gum. A vrzalo to. Co jsem udělal GO přední nápravy, stabík se ani nehne a nevrže (gumy zůstávaly stejný, ty jsem kupoval minulý rok - a stejně vrzalo).
Je možný, aby měl stabík vůli v příčným směru?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.