to akoze ked chces nastavit svetla, tak otvoris kufor, vytiahnes srobovak, potom otvoris kapotu a nastavis svetlo?
Kurnik, to uz aj stary ziguliak co sme mali pred nexiou mal nastavovanie svetiel (lada 05)
Chlapi,GL bol aj sedan. Ako by potom odlisili zakladnu vybavu sedanu? GLE sedan ma tu istu vybavu ako GLX sedan,ale je 8V. GL sedan je taky isty spartansky vybaveny model ako ma napr. Voyo GL hatchback.
Tak dá se jezdit bez serva, ale když se občas zajíždí do řady vozidel a musíš asi tak 100x otočit volantem tam a zpět, tak to už pak bolí ruce. Rodiče měli Feldu 1.6 bez serva a tam to šlo točit ještě hůř, protože to auto bylo na předek mnohem těžší, než Nexie. Takže si zas až tak moc nestěžuju, ale servo bych tam mít mohl
ja mam GL -> HB
nemam nic ani posilovac ani ABS ani Airbag, ani otackomer - dokonca ani nastavovanie svetiel zvnutra
a ma 8v
Ja mam taky GL HB 3d rv97 a mam posilovač, airbag, otáčkoměr, výškově nastavitelnej volant a světlomety ale je to auto z Německa takže to asi záleží na tom kde se to prodávalo a co si do toho kdo přiobjednal
Já mám sedana GL a mám tam airbag s nastav. volantem a přední mlhovky sem si tam táta než sem nexii zdědil nechal hned namontovat. taky nechápu jak tam nemůže být nastav. světel. Ten panel s otáčkomšrem taky schánim. nevíte někdo o nějakym????
Ciernygepard píše:Tie písmenká su úplne jasné. GL- všetky typy karosérie bez výbavy s 8V, GLE- sedan s výbavou 8V, GTX- hb s výbavou 16V, GLX- sedan s výbavou 16V
Marek píše:
Ja mam taky GL HB 3d rv97 a mam posilovač, airbag, otáčkoměr, výškově nastavitelnej volant a světlomety ale je to auto z Německa takže to asi záleží na tom kde se to prodávalo a co si do toho kdo přiobjednal
Tak krome jiny barvy mam uplne to samy - taky z Nemecka.
A navic jako bonus uz mam doma pripraveny k montazi i cyklovac steracu