Vracení nového vozu

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

hs

Příspěvek od hs »

[quote="karstn"]Takové drobné závady jako nedolakovaná část vozu

prosím tě, kterou část jsi měl nedolakovanou ?
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

já myslim že leasingovka musí auto vzít nazpátek kdykoliv. Kolega to taky řešil ale s ojetym a dokonce ze tří srAAAček. Leasingovka ho vzala zpět úplně v pohodě.
Tak koukam jak se 1.4ka a 1.6ka lyšej. Já můžu ject pohodově mezi 1800-3000 ot, nad 3000 je záběr na předjíždění a ve 4k je to teprve odpich, kterej končí až na omezovači 6500ot.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
karstn

Příspěvek od karstn »

hs píše:
karstn píše:Takové drobné závady jako nedolakovaná část vozu
prosím tě, kterou část jsi měl nedolakovanou ?

měl jsem na kufru nad SPZ (pod levým světlem na ní) nedolakouvanou část. Trochu to bylo stříkle jen černým sprejem
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
karstn

Příspěvek od karstn »

Krtek píše: Tak koukam jak se 1.4ka a 1.6ka lyšej. Já můžu ject pohodově mezi 1800-3000 ot, nad 3000 je záběr na předjíždění a ve 4k je to teprve odpich, kterej končí až na omezovači 6500ot.
JA jsem psal o fobii 1,2 že se mi stím blbě jezdí z důvodu častého řazení.
Moji 1,4 točím tak max do 5500 až kolem 6000. Takhat začína taky něco nad 1500 ot. Jasně že v tak malých otáček to moc odpich mít nebude. A od tvé 1,6 to bude trochu slabší.
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

karstn píše:Takové drobné závady jako nedolakovaná část vozu nebo nebo odjebané teplotní čidlo snesu. ale teď mám problém motoru - nespecifikovaná chyba. Jednou mi ji odstranili jenom vymazanim a pokud by se opakovala mam auto privest. Chtěli aď si pro auto přijedu na druhý den, ale řekl jsem že to mužou mít na trochu déle a už to nemá dělat problémy. Teď už je to jepřes 10 dní a co jsem se dozvěděl že dostali tlustou bichli úkonů z Prahy které musí provést a zatím jsou někde v polovině. Přibližný termín ukončení zatím není znám. Auto zatím nechci vracet ale kdyby nastal nějaký větší problém rád bych měl nějaké argumenty pro "manévry" v dané situaci.

Jinak z autem jsem byl spokojený jak po starnce komfortu, jizdných vlastností i prostoru. Teď mam pujčenou firemní fobii 1,2 a žere to víc, bolí mě ruka od řazení (strašně krátké převody) a nejde s tím předjíždět ve větších rychlostech.

Co si myslím tak v záruce má být odstraněn problém do 30 dní a nevím jak je to přesně? neorientuje se v tom někdo?
U auta vubec nevim, jestli je to totozne, chtelo by to asi znat nazor fundovaneho odbornika v oboru, mozna by stalo za to, poptat se pravnika, na danou situaci, at navrhne mozna reseni :idea:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně každou reklamaci ti musí vyřídit do 30 dní ( ty můžeš souhlasit s delším termínem ale nemusíš ) buď opravením závady nebo výměnou za jinou bezvadnou věc nebo vrácením peněz a odstoupením od smlouvy ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“