Teda dívám se že má někdo problém s mojí češtinou veesnickou grr, nevíš proč mi pane, kyksla baterka u autíka ? A jak narovnám ohnuté dveře ? jak jsem to uato roztláčel tak jsme zapoměl u auta odblokovat volanrt a zavřít dvěře jsme je toršec ohnul aůůůůů., můj miláček !Brainman píše:No jeste mu rad aby sem psal vic a vic prispevku . I kdyz se treba nauci cesky
Váš názor na hlučnost Nubiry???
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: Jeden tip
Mě opt uato taky hodfně hučí, když jedu rychle, to je horzný. Nevím co sním jako by vznikaly turbulence.Mertik píše: Zkusil jsi se podívat, jestli není problém s uložením motoru (se silenblokama). Měl jsem problém, že při akceleraci mi to dunělo a hlučelo jako bych měl děravý výfuk. Až po čase jsem zjistil, že byl utřžený silenblok motoru. Motor se při tahu "vzpíral" a vylamoval se z uchycení od sběrného potrubí výfuku.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Nezlob se ale tve psane reci rikat cestina je opravdu rouhani a urazka lidi kteri ziji na vesnici ( tam lecke mluvi lepe nez v Praze). Je mi opravdu lito tveho auta!!!!!!!glady píše:Teda dívám se že má někdo problém s mojí češtinou veesnickou grr, nevíš proč mi pane, kyksla baterka u autíka ? A jak narovnám ohnuté dveře ? jak jsem to uato roztláčel tak jsme zapoměl u auta odblokovat volanrt a zavřít dvěře jsme je toršec ohnul aůůůůů., můj miláček !Brainman píše:No jeste mu rad aby sem psal vic a vic prispevku . I kdyz se treba nauci cesky
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Takže neporadíš jen si rejpneš jo ?Brainman píše:Nezlob se ale tve psane reci rikat cestina je opravdu rouhani a urazka lidi kteri ziji na vesnici ( tam lecke mluvi lepe nez v Praze). Je mi opravdu lito tveho auta!!!!!!!glady píše:Teda dívám se že má někdo problém s mojí češtinou veesnickou grr, nevíš proč mi pane, kyksla baterka u autíka ? A jak narovnám ohnuté dveře ? jak jsem to uato roztláčel tak jsme zapoměl u auta odblokovat volanrt a zavřít dvěře jsme je toršec ohnul aůůůůů., můj miláček !Brainman píše:No jeste mu rad aby sem psal vic a vic prispevku . I kdyz se treba nauci cesky
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jako, a v cem ti mam radit? Jak pojizdet autem a pamatovat na zavreni dveri, nebo proc ti prestala fungovat baterka , nezlob se na mne ale. ......
Jina treba mezi nami, napsat takovou vec ze jsi roztlacel auto a nemel jsi klicek v zapalovani a tim padem odemklej volant nota bene jsi roztlacel auto se vstrikovanim a elektrickym cerpadlem!!!!!!!!!!!!!!
Jina treba mezi nami, napsat takovou vec ze jsi roztlacel auto a nemel jsi klicek v zapalovani a tim padem odemklej volant nota bene jsi roztlacel auto se vstrikovanim a elektrickym cerpadlem!!!!!!!!!!!!!!
a klatem a gumovým rozvoďákem , no jen blbni......Brainman píše:Jako, a v cem ti mam radit? Jak pojizdet autem a pamatovat na zavreni dveri, nebo proc ti prestala fungovat baterka , nezlob se na mne ale. ......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Nebud na nej tak tvrdej , obcas clovek na neco zapomene . A ja vim, ze by se strikacka uz roztlacovat nemela, ale kdyz Ti treba baterka staci jen tak na to, aby natlakovala nadrz, ale uz neutoci starter, tak vyjimecne neni takovej problem to roztlacit .Brainman píše:Jako, a v cem ti mam radit? Jak pojizdet autem a pamatovat na zavreni dveri, nebo proc ti prestala fungovat baterka , nezlob se na mne ale. ......
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja mu to tam ale pisu, to auto neroztlacis kdyz nemas otocenej klicek v zapalovani. Kdyz ho mas otocenej, tak mas i odemklej volantPavelZ píše:Nebud na nej tak tvrdej , obcas clovek na neco zapomene . A ja vim, ze by se strikacka uz roztlacovat nemela, ale kdyz Ti treba baterka staci jen tak na to, aby natlakovala nadrz, ale uz neutoci starter, tak vyjimecne neni takovej problem to roztlacit .Brainman píše:Jako, a v cem ti mam radit? Jak pojizdet autem a pamatovat na zavreni dveri, nebo proc ti prestala fungovat baterka , nezlob se na mne ale. ......
Jo tak to mas pravdu . Ale abych se priznal, ja zase pomerne casto zapominam na Defend Lock. Takze si nastartuju, vycouvam z mista, chci preradit a najednou koukam jak puk, ze to nejde . Tak to zase chcipnu, odemknu saltpaku a pokracuju .Brainman píše:Ja mu to tam ale pisu, to auto neroztlacis kdyz nemas otocenej klicek v zapalovani. Kdyz ho mas otocenej, tak mas i odemklej volantPavelZ píše:Nebud na nej tak tvrdej , obcas clovek na neco zapomene . A ja vim, ze by se strikacka uz roztlacovat nemela, ale kdyz Ti treba baterka staci jen tak na to, aby natlakovala nadrz, ale uz neutoci starter, tak vyjimecne neni takovej problem to roztlacit .Brainman píše:Jako, a v cem ti mam radit? Jak pojizdet autem a pamatovat na zavreni dveri, nebo proc ti prestala fungovat baterka , nezlob se na mne ale. ......