]Rebro[ píše:No som rad, ze ste o5 prihliadli i na nas zo SR.
Hele, ty jsi porad s necim nespokojeny.
Sraz v Milovicich poradat Kadett.cz a my jsme tam jiz podruhe prizvani. Dosud nikdo nebyl schopen zajistit srazik na stejne urovni, jako yl ten vloni v Milovicich na letisti, takze proto bude opet tam. Nevim, proc se nemuzete u vas na Slovensku domluvit a udelat si tam taky daewoo party, vzdyt abychom nekteri z nas jeli 500km a pak se nas tam seslo 10, jako treba v Brne v zari 2003, tak to cenu opravdu nema !!!!
Howgh, domluvil jsem
Lidičky,já jedu na sraz taky určitě...Jen vůbec nevim jak se do Milovic dostat...Čet sem tu něco takovýho,že se pojede z Prahy,to by bylo dobrý...Docela se těšim,bude to muj první sraz...A jak je to s tou registrací???
S.v.o.b.i.k píše:Lidičky,já jedu na sraz taky určitě...Jen vůbec nevim jak se do Milovic dostat...Čet sem tu něco takovýho,že se pojede z Prahy,to by bylo dobrý...Docela se těšim,bude to muj první sraz...A jak je to s tou registrací???
Kolego, nepanikař a přečti si můj předešlý příspěvek!!! Zatím je času dost a až vše bude aktuální a jisté, všechny podrobnosti napíši. Zatím stačí sledovat naše stránky. Bude-li se něco dít, bude toto první místo, kam to napíšu.
Taky každopádně jedu!!!
Už se nemůžu dočkat... Pokecáme, pořídíme hafo nových fotek,
podíváme se jak Ivan vyhraje sprinty v kategorii do 1,6L
a na dvóólitr v nexii se taky rád podívám zblízka...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Ivan urcite vyhra sprinty,lebo mu donesiem moju nepotrebnu nachipovanu RJ do Milovic. A este aj vyhram sutaz o najvzdialenejsieho ucastnika. Len aby som mal dovtedy hotove auticko. Chlapi duben je april?
Ivan,napis itinerar trasy od CZ-SK hranic az do Milovic tak ako si pisal pred zrazom v Hradci. Ja pridem urcite a mam to pekne cez 800 km! Ale vsak zijeme iba raz nie?
Radoslav Hološka píše:Ivan,napis itinerar trasy od CZ-SK hranic az do Milovic tak ako si pisal pred zrazom v Hradci. Ja pridem urcite a mam to pekne cez 800 km! Ale vsak zijeme iba raz nie?
No kua, tak to je vec !!! To bysme se ti mohli slozit na benal, kdyz jedes takovou dalku