Řeknu Ti to takhle - když jsem auto kupoval, strašil korejcema každý a všude. Ani nevím proč (možná právě protoxlukash píše:tak to jsem rád, že strašákem je pouze značka

Moderátor: Blue Lanos
Řeknu Ti to takhle - když jsem auto kupoval, strašil korejcema každý a všude. Ani nevím proč (možná právě protoxlukash píše:tak to jsem rád, že strašákem je pouze značka
A důvod Lana?conpet píše:Tak si pospěš , nebo ji koupím já na dílyza tu cenu neber to
![]()
Jinak na laně jsem byl už 2 x
Na kolik jsi ji ukecal ??xlukash píše:...tak už ji mám potvoru doma.....
Moje taky ne a nikde ani náznak! Teda když nepočítám puchýřek na hraně předního blatníku, který jsem měnil v neznačkovém servisu...xlukash píše:Celkem mě udivuje, že to auto není zrezlé a to garáž nikdy nevidělo.
Teď jsme to zrovna měřil (jezdím každý den 15 km do práce akorát) a mám 8,5 l / 100 km. Ale já mám novější generaci (bez EKO výpalného atd.).xlukash píše:Pokud se vejdu tak nějak do 10litrů, tak jsem spokojen.
Mně se líbí pořád stejně venku i uvnitř!xlukash píše:Zvenku se mi líbí, uvnitř to vázne. Na budících ukazuje teplotu až po poklepání a přístrojovka nepasuje k palubce, snad to půjde spasovat. Hnusný potahy budu muset vyměnit. Klima kaput a okýnka blbě zavíraj. Tlumiče kaput, brzdy brzdí, ale půjdou taky na výměnu.
Je to tak, já ho měnil kvůli tomu v srpnu 2006, což nebyly ani 4 roky od novoty! Mám tam náhradu (tj. místo ocelových šroubů je to svařené) už 9,5 roku a stále drží!Richard píše:třeba klima většinou to je kondenzátor (chladič před chladičem) originál hliníkový je prošroubován železnými šroubytedy díky solení vydrží tak 5 let a jde do kytek..... náhrady za cca 1500 - 2000 jsou už chycený jinak a problémy nemají....
Já nikdy a ani tlačena nebo na valníku se vézt nemusela!xlukash píše:Byl jste už někdo s Leganzou na laně? Tedy v závislosti s poruchou.
Jestli myslíš dosah ovladače od auta, tak to mám stejně, ovladač mám v pořádku a baterka byla i nová!xlukash píše:...a teď mi to začne...začínám hledat dálkový ovladač od centrálu, zatím funguje, ale ta plastová krabička je na maděru..takže ji mám ve fólii...dosah...půl metru
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |