Vážený JRD Mc Laren, však možeš RADIŤ TY , ked VIEŠ čo je vo veci,
Ja som len amater , oproti Tvojim skusenostiam.... (ale velkým červeným písmom to sem písať nebudem.. ..PREPÁČ... )
Ked máš pochopenie čítaného textu, JA som mu vobec NIČ neradil,
len som písal,že má tie rozvody NECHAŤ TAK...
PEACE PLEASE .
orlando 1,8 rozvody
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
Re: orlando 1,8 rozvody
Takže moj motor v Orlande ma už nabehaných 206 000 km, z toho na LPG nejakých 185 000...
Pri stave km 204 000 som znovu urobil korigovanie voli ventilov odfrezovaním z dna zdvihatok + vymenil som vyf.vačkový hriadeĺ za nový, lebo tam generovalo chybu ktorá rozsvecovala check motora : ODLOMENÝ signalny VYSTUPOK na konci vačkoveho hriadeĺa + vymenil som rozvodový remeń aj kladky zn.Febi
Teraz može motor behať ďalších 150 000 km, bez toho aby som na ňom niečo musel riešiť, okrem vymeny sviečok a vymeny oleja samozrejme....
Pri stave km 204 000 som znovu urobil korigovanie voli ventilov odfrezovaním z dna zdvihatok + vymenil som vyf.vačkový hriadeĺ za nový, lebo tam generovalo chybu ktorá rozsvecovala check motora : ODLOMENÝ signalny VYSTUPOK na konci vačkoveho hriadeĺa + vymenil som rozvodový remeń aj kladky zn.Febi
Teraz može motor behať ďalších 150 000 km, bez toho aby som na ňom niečo musel riešiť, okrem vymeny sviečok a vymeny oleja samozrejme....