![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Ze by toho 30.1.2005 v Mošnově??
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Tak to zkus tady : http://www.malyweb.cz/public/ostatni/letsroll_full.aviKrtek píše:mně ten Ondrášovo taky nejde stahnout. Že by to nešlo v Mozille ? Vyhodí mi to chybu nějakýho indiána (apač tušim) prej mně jako nechce či co.
apache je webovy server, ktery bezi na tamnim serveru. Vrati ti to forbidden, coz znamena, ze tam obsah dle meho v tuto chvili vubec neni a apache ma zakazany directory listing ...Krtek píše:mně ten Ondrášovo taky nejde stahnout. Že by to nešlo v Mozille ? Vyhodí mi to chybu nějakýho indiána (apač tušim) prej mně jako nechce či co.
hmm, kam jsi to vsude nalinkoval ?Ondras píše:Na mém hostingu to video udělalo zase za jeden den 2GB trafficu, takže mám do konce měsíce utrum
Ondras píše:Snad má Jakub hosting lepší:
Sem, na tuning-forum a auttokacik.pl Průser je, že pipni počítá traffic při sekvenčním stahování jako velikost_souboru * počet_streamůjakub píše:hmm, kam jsi to vsude nalinkoval ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |